Pioe Napisano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja też czekam na propozycje. W sumie nie mam gdzieś tutaj jakiś atrakcyjnych tras i terenów. Ale są jeszcze dalkowskie. Ale jeśli chcecie, to może gdzieś na terenach ZG pojeździmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 zeby jeszcze tu było gdzie..... ech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No! Hak wyprostowałem, ale pojawił się inny problem Miałem dziurę w dętce o szerokości palca wskazującego. NIE WIEM JAK JA DOJECHAŁEM WTEDY DO DOMU Cud jakiś :030: Po obiedzie wybieram się z siostrą rowerem do tego miejsca, gdzie rosły sowy Tym razem oczywiście z reklamówkami A to reszta fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2006 To co Panowie? Jest jakaś decyzja odnośnie następnego wyjazdu? Mnie to wsio ryba, czy Piastowskie, czy Dalkowskie - do jednych i drugich mam jednakowo daleko W każdym razie chyba wyjazd robimy w sobotę, czy niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no i w końcu mam wolny weekend. Obojętne mi czy w sobotę czy niedzilę czy dalkowskie czy piastowskie ze zdjęć wywnioskowałem że jako jedyny nie bede miał kasku - jeszcze się nie dorobiłem hehe. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja w ten weekend też nie widzę przeszkód, ale chyba wolałbym Dalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Kask sie przyda na dalkach, tam roznie bywa.... Ale bez niego tez sie da jechac, ja jezdziłem bez i zyje, a jak tylko była okazja to sobie sprawiłem, dynka zawsze jakas ochrone ma.... mi tez pasuja dalki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja też wolę Dalki Czyli mamy miejsce - Dalkowskie A dzień, godzinę i miejsce ja proponuję sobotę o 10:30 w Nowej Soli na rondzie koło Modrzycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W takim razie to ja trenuje kondycje sobie :030: a na dalki to pojade jak ja bede mial Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 eeee no jaka kondycje..... jak podjedziesz fura do soli, to wyjdzie tyle samo co ostatnio.... A tereny sa świetne, gorki i zjazdy, fajno bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2006 sebher! Nie rób ściemy. Kondycję masz, bo ostatnia wyprawa wcale lekka nie była, a jakoś dałeś radę. Przyjeżdżaj w sobotę o 10:30 i pojeździmy razem. Pamiętam jak mnie Hammer nauczył jeździć. Zabierał mnie na takie tereny, gdzie już zacząłem się dołować i myśleć o zostawieniu roweru. Teraz nie mogę się doczekać następnego wyjazdu. Na takich górkach się trenuje. A samemu trening jest o 60 % mniej skuteczny. Bo nie ma motywacji, ani zabawy, czegoś co oderwałoby od zmęczenia :wink: Przyjeżdżaj w sobotę autkiem - to 60 km mniej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 spoko, ale dobrze byłoby gdybyśmy jechali w niedziele dziewucha chciała mnie gdzies zabrać w sobotę. Przemyślcie niedziele .... Pozdrówka i WRESZCIE do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Niestety, ale u mnie niedziela odpada, bo wyjeżdżam do ciotki. Poza tym o ile się nie mylę Duch w niedzielę pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ok, to kto jedzie z ZG ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ok, to kto jedzie z ZG ?? Ja jade autem do nowej soli. Mam dwa miejsca na dachu na rowery. Daj znac jak bedziesz chcial sie zabrac. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 i ja mam zamiar sie wybrac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 i ja mam zamiar sie wybrac..... Napisz gdzie to podjade chwile po dziesiatej. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Mi pasuje wszedzie, moge podechac nie ma problemu.... Umowimy sie gdzies w miescie, zebys nie bładził po pomorskim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Mi pasuje wszedzie, moge podechac nie ma problemu.... Umowimy sie gdzies w miescie, zebys nie bładził po pomorskim.... Czekaj przy piekarni Mikulewicza. Chwile po dziesiatej Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 dobra, bede czekał. dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No i klops, ja mam na niedzielę kontynuację przemeblowania i mini remontu, poza tym z dziewczyną oboje mamy wolną sobotę i chcieliśmy to razem spędzić, ale skoro jedziecie w sobtę to trudno, pobujam się sam jeśli będę miał siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 sebher masz jeszcze wolne miejsce na dachu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Duchu, jak bede miał sily, mozemy sie pobujac w niedziele razem Nad Ordra teraz piknie jest mozemy sie przejechac wałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 sebher masz jeszcze wolne miejsce na dachu ?? mam jeszcze jedno. Mow gdzie to podjade Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2006 No i po wycieczce. Było super (jak zawsze ). Szkoda tylko, że na zbiórce pojawiły się tylko 3 osoby Wszyscy cali, a ja nie zaliczyłem gleby Fotki wstawię tu dzisiaj jak znajdę czas. Teraz jadę po siostrę na przystanek. Jeśli ktoś chce pobrać cały plik, to poniżej wstawiam link. Lord Tom, jak Ci nie będzie pobierać to puść cynk, to Ci wyślę na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.