darkrider222 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam, ostatnio udało mi się znaleźć na stronie decathlonu rower Rockrider 5.0. Nie jestem jakoś strasznie ciekaw innych rowerów ze względu na to iż jest już wiele takich tematów, ale szukałem na forum i nie znalazłem żadnej dokładniejszej opinii na temat tego roweru, a jak już jakieś były to dotyczyły one straszej wersji bez amortyzatorów z przodu i oceniały rower jako sztywny. Ostatnio za 719 zł pojawiła się oferta 5.0 z amortyzatorami http://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-50--id_8238214.html. Ja sam nie mam jakichś wielkich wymagań od roweru, ale często zdarza mi się zjeżdżać w teren, czasem jeżdżę po utwardzonych drogach. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by ocenił mi rower Rockridera. Jak już wspominałem nie zalezy mi na polecaniu innych rowerów. Ogólnie i tak i tak przed kupnem pojadę do decathlonu i się przymierzę, pojeżdżę, ale jako że nie mam za dużo czasu, pieniędzy a decathlon jest daleko, to gdy już go odwiedzę to chciałbym żeby została mi do rozwiązania tylko kwestia wygody (tego czy mi pasuje, czy nie) i żebym nie miał watpliwości co do jakości, materiałów i różnych zastosowań, tylko gdy będzie mi pasował, kupował go. Jestem na tym forum nowym użytkownikiem, jeżeli coś źle zrobiłem to przoszę mnie poinformować ew. przenieść temat. Pozdrawiam i dziękuje za pomocne odpowiedzi.
Kiciok Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 Wolalbym cos uzywanego niz taka tandete. Kupowanie nowego roweru na wolnobiegu jeszcze i tak tandetnym osprzecie, to glupota.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.