generali Napisano 17 Sierpnia 2013 Napisano 17 Sierpnia 2013 Witam Serdecznie!Jest parę podobnych tematów ale są już „przestarzałe”W temacie amortyzatorów niestety jestem całkowitym laikiem, większość swojego życia rowerowego spędziłem niestety na amortyzatorach „budżetowych” (teraz dart3) i w końcu cos chcę więcej….Po przeczytaniu mnóstwa tematów na 99% procent byłem zdecydowany na rockshota reba w dualu no ale…. Po ostatniej wizycie w serwisie z rowerem, serwisant mi go odradzili, nie jest tak kolorowo jak wszyscy pisza, rzadko kto dobrze potrafi ustawić dwie komory pod konkretnego użytkownika i tam jeszcze jakieś pierdoły….Poleciał mi Manitou r7 podobno jest dużo lepszy … I moje pytanie do użytkowników jak myślicie który jest lepszy reba vs r7?Jak z serwisem? Jaka żywotność?Czy warto dołożyć te 300 stówki i kupić r7 pro?Moja jazda głównie w lesie, szutry, tyrające podjazdy itp. Coś w rodzaju XC (pełna amtorka)pozdrowienia j.
Mod Team safian Napisano 17 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.