Skocz do zawartości

[1500-2500] 29er na dobrym sprzęcie 195wzrost

Adi29er

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam problem. Nie wiem jaki rowerek dla mnie byłby dobry... Mam 195cm wzrostu i 95cm długości nogi. Szukam coś do 2500zł 29er myślałem nad

MERIDA BIG NINE TFS 100-D 29 21"

lecz nie wiem czy to dobry pomysł na mój wzrost i wagę 93kg. Mógłby ktoś coś doradzić? Byłbym wdzięczny

Napisano

Jak chcesz 29er na sprzecie ktory sie nie rozpadnie po kilku miesiacach to cena bedzie pow 4000zł. Ew kupcoś na dobrej ramie a reszte z czasem wymienisz.

Napisano

Jak chcesz 29er na sprzecie ktory sie nie rozpadnie po kilku miesiacach to cena bedzie pow 4000zł

Nie każdego stać na rower za 4000 :( 2500 to jest kupa szmalu i myślę nad najlepszym możliwym rowiązaniem... więc może mi ktoś pomoże jednak ^^ Pozdrawiam

Zastanawiam się między

MERIDA BIG NINE TFS 100-D 29" a Kellys TNT 10
Napisano

Moim zdaniem jedyny godny wybór to northtec CAYON 2 29 SLX. Osprzęt ma dobry rama też raczej w porządku. Słabym punktem może być amortyzator, zależy to od twojej wagi i stylu jazdy. Za tę cenę to chyba jeden z niewielu godnych polecenia maszyn, ewentualnie jak dostaniesz to zainteresuj się Unibike Evolution.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...