patrykreset Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam kupilem rower 4 dni temu level A4 2013 i po przejechaniu ok 30 km zaczelo dziwnie stukac w suporcie jak lewy pedal na dole prosze powiedziec mi czy uwzglednia gwarancje?
Siwa Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Stukanie może być przyczyną wielu rzeczy, nawet niedokręconego pedała, luzów w korbie, wszystkiego. Gwarancja powinna uwzględnić to jak najbardziej. Pzdr.
patrykreset Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Napisano 11 Sierpnia 2013 Pedal lub korbe wykluczam bo sprawdzalem i sa dobrze dokrecone lecz odkrece pedaly i wkrece moze to cos pomoze
patrykreset Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Pedal lub korbe wykluczam bo sprawdzalem i sa dobrze dokrecone lecz odkrece pedaly i wkrece moze to cos pomoze witam ponownie odkreciłem pedały i wkreciłem na nowo i stukanie ustało przejechałem ok 2km wieczorem zrobie sb jeszcze ok 10 km i napisze czy pomogło na 100%
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.