Craxowich Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam was. Chcę się was zapytać, czy rama z takiego roweru: http://allegro.pl/rower-gorski-romet-rambler-dirt-24-czestochowa-i3433411108.html nadaje się do Crossa ? Ponieważ podobają mi się takie ramy i chciałbym ją zamontować w swoim crossie.
panSocjolog Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Ta rama jest pod koła 24", w crossie są 28". Nie mówiąc już o drastycznie odmiennych zastosowaniach rowerów...
Craxowich Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Napisano 3 Sierpnia 2013 Aha. Czyli fail z mojej strony No nic, muszę obejść się bez takiej ramy, chociaż bardzo mi się podoba Jeżeli mogę to chciałbym się zapytać, kumpel chciałby przerobić swojego MTB na Crossa. Czy jest taka możliwość ? Ja mu mówię że zbytnio takiej możliwości nie ma, może się nie znam i kolejnego faila walnąłem, a może się nie da. Powiedzcie czy się da. Rower to Univega Rover 330
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.