mibor Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Napisano 29 Sierpnia 2013 i jak tam? odebrałeś rowerek? co z nim było nie tak? moj ma zrobione prawie 400km i ma się bardzo dobrze Witam Ja mam polowe mniej Co my dolegało cos trzaskalo w supporcie rozebrali skrecili raz jeszcze i wszystko cacy, kolo przednie nadal obciera i nie wiem o co, powiedzieli ze niby o wasy od opony ale cos mi sie wierzyc nie chce. Ja jestem b zadowolony wyregulowali przerzutki chodza jak maselko.
gallus Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam Ja mam polowe mniej Co my dolegało cos trzaskalo w supporcie rozebrali skrecili raz jeszcze i wszystko cacy, kolo przednie nadal obciera i nie wiem o co, powiedzieli ze niby o wasy od opony ale cos mi sie wierzyc nie chce. Ja jestem b zadowolony wyregulowali przerzutki chodza jak maselko. a ile Cie taki przegląd kosztował ?
mibor Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 a ile Cie taki przegląd kosztował ? 35 pln
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.