Skocz do zawartości

Jaki amortyzator proponujecie zamiast Dart 3 | Cube Attention 2011

Muder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich użytkowników :), gdyż jestem nowy na tym forum to coś powiem o sobie, ogólnie zajmuję się amatorską jazdą po górach, nie raz ona bywa trochę ostra, oraz dłuższe wypady na prostej. O rowerach wiem co nieco, ale jednak to wciąż za mało, dlatego będę nie raz Was prosił o pomoc, tak jak teraz  :sweat: .

Obecnie posiadam Cube Attention z 2011 roku, juz nie przypomina seryjnego, gdyz dużo w niego zainwestowalem, i również zmieniłem tarcze na 203mm Shimano xt, ale amortyzator został seryjny, czyli RS Dart 3, a wiadomo, ten amortyzator nie jest stworzony do posiadania takich wielkich tarcz i bardzo szybko złapał luzy, wiec chcę zmienić teraz amortyzator na jakiś inny, ale jest ich na allegro duzo (tylko używane, bo nowe drogie   :icon_confused: ) i właśnie chciałbym Was prosić o zaproponowanie jakiejś aukcji z amorkiem który jest o większy skoku niz ten co mam ( 100 mm) i zeby spokojnie mogł współpracować z taką tarczą. Budżet nie jest ograniczony, lecz nie chcę aby przekroczył 1000 zł, chciałbym aby to było jakoś 500-700 a jesli ma zbliżać sie do 1000 zł to musicie mnie przekonać konkretnymi argumentami  :thumbsup:  Czekam na  szybką odpowiedź z góry naprawdę dziękuje za poświęcenie mi czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...