karolik0 Napisano 28 Lipca 2013 Napisano 28 Lipca 2013 Dzięki wszystkim, już kupiony (nowy platinum za 750) To ja z chęcią dowiem się jak wrażenia z jazdy po zamontowaniu
burz Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Napisano 1 Sierpnia 2013 Listonosz zapukał dziś tuż przed 16... Odpakowałem, pomacałem i biegusiem do rowerowego, gdzie przycięto sterówkę, nabito gwiazdkę i przełożono bieżnię ze starego żelastwa. Ponadto miły pan nabił amorka na 70 PSI. Przed godziną 20 widelec założony, hamulce wyregulowane - więc szybko na teścik. Kawałek przez miasto (w tym tak modną granitową kostką), leśnymi ścieżkami, szuterkiem i znów asfalcik. Specjalnie szukałem dziur. Zrobiłem zaledwie kilkanaście kilometrów, trudno po tym wydawać opinię. Ale cóż, muszę Bajka! Bajka! A jak się dotrze, ustawię ciśnienie pod siebie, tłumienie... Ech.
burz Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Napisano 5 Sierpnia 2013 Mam jeszcze pytanie związane z linką blokady skoku. Czy jej skrócenie (bo długaśna niemiłosiernie...) rzutuje na gwarancję amortyzatora?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.