lisster Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Witam,Obecnie posiadam rower typu cross Wheeler Cross 6.3.Przejechałem nim mój pierwszy Bike Maraton w Bielawie i już wiem, że złapałem bakcyla Chcę w tym sezonie wystartować jeszcze w paru edycjach Bike Maratonu i może innych imprezach tego typu na moim corossowym rowerku Niestety zauważyłem już pewne mankamenty, które utrudniają mi jazdę tym sprzętem w maratonach rowerowych, dlatego planuję zakup roweru MTB. Kwota do 4 tys. zł.Pytanie czego szukać, jakie konkretnie modele, firmy polecacie.Koła 26' czy 29' (jakie plusy i minusy posiadania takich obręczy). Nie wiem czy dobrze słyszałem, ale podobno wiodące firmy zaczynają produkować już rowery MTB tylko na 29' kołach?No i kwestia kiedy kupować rower, chodzi o koniec sezonu, wyprzedaże itd. Sierpień, czy może czekać na wrzesień, kiedy najlepsze ceny i jak wówczas z dostępnością? Mam 28 lat, 179 cm i 75kg.
premier2 Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br />- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu<br />- podobny temat już istnieje<br />- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.<br /><br />Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.