ania1975 Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Witam wszystkich i prosze z gory o wyrozumialosc , bo ja naprawde jestem laikiem .Od pazdziernika jezdze goralem (wazy troche ponad 20 kg czyli ciezki i wolny ) Postanowilam przesiasc sie na szosowke no i tu zaczyna sie problem z wyborem .Jako kobieta poszlabym do sklepu i wybrala ten ktory podoba mi sie wizualnie , ale wiem chlopaki ,ze nie na tym to polega Waze ok 58 kg mam 160 cm wzrostu i jezdze rowerem do pracy 3-4 razy w tygodniu po plus minus 2 godz dziennie .Nieregularnie jezdze w weekendy srednio tez po ok 2 godz . Zalezy mi na rowerze dobranym do moich parametrow i ogolnie wytrzymalym , nie zamierzam go szybko wymieniac , maxymalnie do £ 600 . Jak poczytalam wasze posty jak operujecie terminami i jak sobie sami skladacie rowery albo cos wymieniacie to mi tylko sie oczy bardziej otwarte robily haha .W moim goralu czas na wymiane hamulcow , bo juz coraz gorzej lapia , ale komletnie nie wiem jak sie do tego zabrac , chyba go bede musiala oddac gdzies na serwis Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Mod Team safian Napisano 18 Lipca 2013 Mod Team Napisano 18 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.