YeK Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Heloł! Właśnie szykowałem się do wymiany łańcucha rowerowego, gdy pokruszyłem swoją kasetę Sram PG-970. Wygląda to tak: Rozumiem, że samej zębatki nie da się wymienić. Więc trzeba kupić kasetę i łańcuch. TERAZ pytanie: Czy uderzać w ten sam osprzęt tzn. Pg-970 + łańcuch KMC X9L Gold. Czy może dorzucić te 40zł i kupić zestaw Shimano CS-M770 + łańcuch Wippermann Connex 9SG Przerzutka tylnia to: Shimano XT RD-M772 Co o tym sądzicie, drodzy forumowicze?
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2013 Mod Team Napisano 18 Lipca 2013 http://www.cyklotur.com/czesci/lancuchy-kasety-wolnobiegi/kasety-wolnobiegi-rowerowe/koronki-kaset-i-czesci-zamienne/f/kaseta,t/ zapytaj czy mają 16t
Piksel Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 Kupuj XT, swego czasu miałem dobre zdanie o kasetach srama, aż do czasu kiedy pokrzywiłem największą koronkę w pg-980, nie wiem jakim cudem. Zmieniłem na XT i jestem zadowolony, kultura zmiany biegów też jakby wyższa. Puklus - mieszanie ze sobą koronek różnych firm, wykonanych w innych technologiach nie wróży niczego dobrego, a na pewno nie dobrej pracy napędu.
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2013 Mod Team Napisano 18 Lipca 2013 Puklus - mieszanie ze sobą koronek różnych firm, wykonanych w innych technologiach nie wróży niczego dobrego, a na pewno nie dobrej pracy napędu. eee
uczaj25 Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Zdecydowanie bierz kasetę 770 xt naprawdę godna polecenia Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2
YeK Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 Dzięki tak też zrobiłem XT już do mnie jedzie a co powiecie o tym łańcuchu, wipermann connex 9sG?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.