rq0animo Napisano 17 Lipca 2013 Napisano 17 Lipca 2013 Tu napisałem ten temat bo na giełda kup/sprzedaj nie moge utworzyć tematu. Witam mam na sprzedaż rower znanej i renomowanej firmy TREK. Model 3700. Stan roweru uważam za bardzo dobry. Wszystkie przerzutki chodzą płynnie. Siodełko jest skórzane,wygodne i w nie naruszonym stanie od nowości. Nie było potrzeby wymiany żadnych części. Regulowany amortyzator. Wszystkie podzespoły są oryginalne.Rama: Trek 19,5 caliopony:Bontrager Connection Trail 26 caliKierownica: BontragerBiegi przód: Shimano Acera 3-biegibiegi tył: Shimano Acera 7-biegówSiodełko: BontragerLicznik: SigmaAmortyzator: Suntour regulowana twardośćHamulec przód i tył: TektroKlamka hamulca: TektroPedały:WellagoFelgi: Matrix 550Szprychy: Nierdzewne, czarneMechanizm korbowy: SuntourManetki: BontragerWaga: 12kg!ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA JAZDĘ PRÓBNĄ I OBEJRZENIE ROWERU!MOŻLIWA JEST RÓWNIEŻ WYSYŁKA KURIEREM!!DZWOŃ NA PEWNO SIĘ DOGADAMY tel.604890232 gg:37018438W GRATISIE DORZUCAM KOSZYK NA BIDON I LICZNIK SIGMA. Gotowy do sezonu
rq0animo Napisano 18 Lipca 2013 Autor Napisano 18 Lipca 2013 Tu napisałem ten temat bo na giełda kup/sprzedaj nie moge utworzyć tematu. Witam mam na sprzedaż rower znanej i renomowanej firmy TREK. Model 3700. Stan roweru uważam za bardzo dobry. Wszystkie przerzutki chodzą płynnie. Siodełko jest skórzane,wygodne i w nie naruszonym stanie od nowości. Nie było potrzeby wymiany żadnych części. Regulowany amortyzator. Wszystkie podzespoły są oryginalne. Rama: Trek 19,5 cali opony:Bontrager Connection Trail 26 cali Kierownica: Bontrager Biegi przód: Shimano Acera 3-biegi biegi tył: Shimano Acera 7-biegów Siodełko: Bontrager Licznik: Sigma Amortyzator: Suntour regulowana twardość Hamulec przód i tył: Tektro Klamka hamulca: Tektro Pedały:Wellago Felgi: Matrix 550 Szprychy: Nierdzewne, czarne Mechanizm korbowy: Suntour Manetki: Bontrager Waga: 12kg! ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA JAZDĘ PRÓBNĄ I OBEJRZENIE ROWERU! MOŻLIWA JEST RÓWNIEŻ WYSYŁKA KURIEREM!! DZWOŃ NA PEWNO SIĘ DOGADAMY tel.604890232 gg:37018438 W GRATISIE DORZUCAM KOSZYK NA BIDON I LICZNIK SIGMA. Gotowy do sezonu @UP
BikoBiko Napisano 18 Lipca 2013 Napisano 18 Lipca 2013 A co to jest? To nie jest dział ogłoszeń. Proszę moda o odpowiednie potraktowanie według regulaminu.
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2013 Mod Team Napisano 18 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.