Dworniok Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Witam! Stoię teraz przed zakupem w.w. przerzutki. W rowerze posiadam manetki XTR'a ale zwykłe. Mam możliwośc kupnej tej przerzutki za 200zł, ale ma odwrotną sprężyne. I teraz jestem ciekaw czy pójdzie to na moich manetkach, czy nie będą się psuły czy coś takiego. Czy jest to wygodne i bezpieczne dla tych manetek.
Mod Team Puklus Napisano 16 Lipca 2013 Mod Team Napisano 16 Lipca 2013 Bez problemu tylko manetka będzie działała odwrotnie ... będziesz sie musiał przyzwyczaić. Przykładowo jeżeli obecnie klikasz by zrzucić z 8 na 9 to przy takiej przerzutce przy kliku będzie 9 na 8 ... no odwrotnie
Dworniok Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 No własnie i to mnie przeraża, dziwnie tak. Pewnie kwestia przyzwyczajenia się aale...
Mod Team Puklus Napisano 16 Lipca 2013 Mod Team Napisano 16 Lipca 2013 Jak sie wsiądzie do auta z automatem też lewa noga sprzęgła szuka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.