kamfan Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Właśnie przeprowadziłem się do Łodzi, pierwszy trening i pierwsze 80 km zrobione Powiedzcie mi czy w okolicy Łodzi (+/- 30 km) są jakieś "górskie" tereny, gdzie można się zmęczyć na podjazdach? Mógłby mi ktoś zaproponować trasę o długości ok. 80 km z przewyższeniem min. 600 m?
Dudi353 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Z tego co wiem największą górą w okolicy Łodzi jest Rudzka Góra :/ Byłem tam dziś i powiem szczerze, że po kilku podjazdach można się upocić
kamfan Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Też tam dziś byłem i licząc z asfaltem + końcówka terenem nie jest źle tylko, że krótko A Krajobrazowy Park Wzniesień Łódzkim są tam jakieś większe podjazdy? Mile widziane ślady GPS
premier2 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.