kotdog Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Ahoj! Wkrótce wyruszam na kolejną wyprawę. Motywu przewodniego większego nie ma -- chce pojeździć po Polsce, odpocząć, pozwiedzać miejsca i poznać ludzi. Szukam ewentualnych kompanów do trasy. Szczegóły są takie: Wyjazd z Poznania 24 albo 25 lipca Jedziemy tyle, ile zrobimy. Ja mam urlop do 4 sierpnia i do samego końca planuje go spędzić w trasie. Tak na oko to będzie akurat na Mazury, ale wyjdzie w praniu. Nie będzie tragedii, jak nie dojedziemy. Powrót prawdopodobnie będzie pociągiem. Jazda po szosach asfaltowych, głównie drogi wojewódzkie, czasem krajówka dla urozmaicenia Noclegi pod namiotem na ogródkach dobrych ludzi. Jest to moja sprawdzona metoda i jak ktoś nie próbował, to polecam -- zawsze wieczorem można z kimś nowym pogadać, a i często dostaje się posiłki. ;-) Ogólnie klimat biwakowy -- obiady na palniku. Dziennie 80-120km Polecam siebie i zapraszam. :-)
Mod Team safian Napisano 11 Lipca 2013 Mod Team Napisano 11 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.