Rampampam Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Witam. Kiedy skręcam kierownicą to przeskakuje jak by wskakiwala w swoje miejsc, tak jest co kilka stopni, jak poluzuje srobke to troche lepiej, ale jak dokrece jak trzeba to ledwo sie rusza.
seraph Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 A jak poluzujesz na tyle, żeby było ok to się robi luz na sterach?Wygląda na zużyte łożyska i prawdopodobnie stery do wymiany.
Rampampam Napisano 10 Lipca 2013 Autor Napisano 10 Lipca 2013 lipa totalna , trzeba sprawdzilem, polecisz jakes dobre nie za drogie stery? a moze wystarcza tylko lozyska
seraph Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Nie no samych łożysk to się nie da. Żeby polecić trzeba wiedzieć jakich potrzebujesz: czy masz klasyczne czy ahead, jaki rozmiar (średnica), a jeśli ahead to zintegrowane czy półzintegrowane...
Rampampam Napisano 10 Lipca 2013 Autor Napisano 10 Lipca 2013 Mam zintegrowane, 100% pewnosci nie mam , ale raczej tak, bo nie mam tych misek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.