majkee Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Witam. Rozebrałem ostatnio bębenek kasety i ku mojemu zaskoczeniu ilości kulek były takie: 23 sztuki od strony zewnętrznej i 24 sztuki od wewnętrznej. Szukałem info ile ich tam powinno być, ale dla tej kasety nic wiarygodnego nie znalazłem. Ponoć 25 sztuk kulek o średnicy 3,2mm na stronę (łącznie 50) to norma.Po wyczyszczeniu, dołożeniu kulek (25 na stronę), nasmarowaniu, skasowaniu luzu i przejechaniu ok 20km, odczuwam mocno nieprzyjemne chrobotanie i jakby dobijanie do siebie kulek tak, jakby nadal było ich tam za mało. Macie jakieś pomysły ? Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 9 Lipca 2013 Mod Team Napisano 9 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.