Ponton Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Witam serdecznie!jestem Mateusz, ostatnio z kolegą Jimm'em postanowiliśmy pojechać do Wiednia rowerami jesteśmy dwójką zakręconych ludzi, którzy szukają przygód.w związku z tym, że nie znam się w ogóle na rowerach, chciałbym zapytać Was, bo przeglądając niektóre wątki widać, że naprawdę dla Was rower, to nie tylko pare rurek i linek dowożących tyłek do sklepu jak już mówiłem, jedziemy w podróż. zaczynamy od Polski- kilkudniowy trip, ok 500km.mam swójego Gianta, Terrago 1, w stanie niezbyt dobrtym (wszystko sprawdne, ale dawno nie serwisowany, do regulacji i smarowania. wyszukałem sobie odpowiednie wątki i spróbuję go ogranąć), no i kolega wyszedł z propozycją, że pożyczy mi kolarkę. Sam jeździ na takiej 30 letniej, francuskiej bodajże.no i jako laik ciężko mi określić na czym by się lepiej jechało.mamy zamiar robić dziennie ok 100km, na plecach plecak z ubraniami etc.proszę, doradźcie!z innej beczki: co ze sobą wziąć?wiem, że Wy na takie tripy się przygotowujecie konkretnie, macie sprzęt etc, ale to ma być dla nas przygoda i tego się trzymamy tanio i wspomnieniowo ;dAdministratora przepraszam, jeśli zły dział, ale nie wiedziałem gdzie go umiejscowić :/edit:aaa! zapomniałem- w Giancie osprzęt fabryczny, myślę nad zmianą opon na szosowe (jeśli on będzie lepszym wyborem w trasę )no i kolejne pytanie: jakie opony?ekonomia, możliwie tanie pozdrawiam!Mateusz
Fenthin Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.