banditGT Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 czesc jak dotad zawsze bawilem sie przy 4kolkach lecz teraz czas na niecodzienne 2 a wiec.... moze szanowni doswiadczeni koledzy podpowiedza co do 3000-3500 warto poskladac bo rynek i zdania tak obfity ze glowa mala MTB preferuje 65% miasta-trasy reszta bezdroza i lesne wojaze.... z racji wzrostu pod 190 preferowanej szybkiej jazdy i wielu opini chyle sie ku kolach 29 i to jest wyznacznik do ramy i widelca....podobaja mi sie ramy Cube ale naczytalem sie ze nie warto? w co zatem isc Accent Giant? Moze ktos komus doradzal lub sam budowal bo powiem mam matlik gdzie na start przyoszczedzic by zlozyc dziada w budzecie ale by projekt byl rozwojowz na nastepny rok zbrojen pozdrawiam Krzysiek
sqr Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Cube ma raczej rekreacyjną geometrię i jest drogi. Standardowo chyba możesz zainwestować w Accenta PEAK`a. Jeżeli chodzi o cały projekt to chyba jakoś 2 miesiące temu w "Magazynie rowerowym" składali właśnie 29era w tych pieniądzach. Pozdrawiam
banditGT Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 dzieki bede szukal artykulu chyba ze sie ktos skanem podzieli poki co rame kieruje ku Accentowi Peak 29 do ukladanki wazny widelec...XTR czy moze Raidon AIR? Mavic siedyi mi w glowie i pod 29 lepszych chyba nie znajde?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.