vxam Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Witam, Potrzebuję zmienić górny ciąg na dolny ciąg przerzutki przedniej. Czy ktoś się orientuje gdzie w Warszawie kupie tzw "opór pancerza" który przykręcę od spodu ramy? A może ktoś prywatnie ma na zbyciu? Byłem w kilku sklepach ale nie mają i jakoś dziwnie na mnie patrzą że mam takie pomysły:)
paweloko Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Jeśli fabrycznie jest górny ciąg to faktycznie słaby pomysł zmieniać to na dolny ciąg. Plastikowy śliizg pod spadem ci niewiele da jeśli nie będziesz miał mocowania na pancerz w odpowiednim miejscu.
Fenthin Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.