Skocz do zawartości

[Napinacz]Czy będzie koniecznie potrzebny?

daniel15802

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcialbym sie zapytac jeszcze raz dla pewnoćci.Mam rame od hexagona v6 i korbe truvativa howitzer na 1 blacie z rockringem.Czy koniecznie bede musial kupować napinacz(nie mam na razie funduszy)? Z tyłu kaseta sram 8x i przezutka shimano deore.Czy wszystkie biegi z tyłu beda sprawnie wchodzily bez jakich kolwiek problemow typu spadanie łancucha itp.To rower do dojazdów i czasem na koło ;).

Napisano

jeżeli będzie wszystko dobrze wyregulowane łańcuch odpowiednio skrócony to będzie bez problemowo jeżeli nie skaczesz itp 

Napisano

jeżeli będzie wszystko dobrze wyregulowane łańcuch odpowiednio skrócony to będzie bez problemowo jeżeli nie skaczesz itp 

Dzięki za odpowiedź,bo nie wiem czy może to sprzedać i kupic korbe 3 rzędowa + przezutka ale waga wiadomo tez pójdzie w gore

• Mod Team
Napisano

Ludzie którzy używają howitizera zwykle sie waga nie przejmują :P możesz użyć coś w rodzaju chaindoga czy tym podobnych wynalazków albo zwykły  napinacz.

Napisano

Ludzie którzy używają howitizera zwykle sie waga nie przejmują :P możesz użyć coś w rodzaju chaindoga czy tym podobnych wynalazków albo zwykły  napinacz.

Korby i suport Truvativ Giga Pipe Team Dh ida do sprzedania.Temat mozna zamknąć..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...