daniel15802 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 Chcialbym sie zapytac jeszcze raz dla pewnoćci.Mam rame od hexagona v6 i korbe truvativa howitzer na 1 blacie z rockringem.Czy koniecznie bede musial kupować napinacz(nie mam na razie funduszy)? Z tyłu kaseta sram 8x i przezutka shimano deore.Czy wszystkie biegi z tyłu beda sprawnie wchodzily bez jakich kolwiek problemow typu spadanie łancucha itp.To rower do dojazdów i czasem na koło .
kato39 Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 jeżeli będzie wszystko dobrze wyregulowane łańcuch odpowiednio skrócony to będzie bez problemowo jeżeli nie skaczesz itp
daniel15802 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Napisano 6 Lipca 2013 jeżeli będzie wszystko dobrze wyregulowane łańcuch odpowiednio skrócony to będzie bez problemowo jeżeli nie skaczesz itp Dzięki za odpowiedź,bo nie wiem czy może to sprzedać i kupic korbe 3 rzędowa + przezutka ale waga wiadomo tez pójdzie w gore
Mod Team Puklus Napisano 7 Lipca 2013 Mod Team Napisano 7 Lipca 2013 Ludzie którzy używają howitizera zwykle sie waga nie przejmują możesz użyć coś w rodzaju chaindoga czy tym podobnych wynalazków albo zwykły napinacz.
daniel15802 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 Ludzie którzy używają howitizera zwykle sie waga nie przejmują możesz użyć coś w rodzaju chaindoga czy tym podobnych wynalazków albo zwykły napinacz. Korby i suport Truvativ Giga Pipe Team Dh ida do sprzedania.Temat mozna zamknąć..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.