Gość Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Witam, Szukam roweru MTB do około 1550 zł. Koło 26", sztywna rama z amortyzowanym widelcem. Zależy mi na jakości roweru, jedyne co wymagam to amortyzowany widelec o przyzwoitym skoku ( i najlepiej blokadzie amortyzatora). Jakieś propozycje?
Piehursson Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 W tej cenie Lazaro Evolution V3 Northtec Sorang
PjeseczeQ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Kross Black Edition 2 (koniecznie 2013 bo ma sporo lepsze kapcie)
Gość Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Spodobał mi się Northtec Sorang. Wygląda całkiem solidnie. Czy ktoś miał styczność z tym rowerem? Nie rozpadnie się po pierwszym przejeździe po lesie? PS: Prawdopodobnie zamawiał bym go przez internet. Ma hydrauliczne hamulce i tu rodzi się moje pytanie. Czy rower przyjedzie do mnie z zalanym układem czy będę musiał sam wszystko poskładać i napełnić?
Piehursson Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 poszukaj w strefie testów, może jest gdzieś temat Soranga. Kwestia hamulców to pytanie do sprzedawcy. Może jednak zadzwoń do sklepów stacjonarnych w Warszawie, które sprzedają Northteca? Są takie dwa (jeden nawet masz rzut beretem od Otwocka na Wale Miedzeszyńskim), a zawsze lepiej przymierzyć się do roweru i obejrzeć go w wersji live jesli jest taka możliwość.
PjeseczeQ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 XCT... Serio... ? No i tourney z przodu, jeszcze lepiej... Nówki sensownej z hydraulikami za 1500 NIE MA.
Gość Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Gdzie na Wale? Możesz podać konkretniej? PjeseczeQ W takim razie co polecasz? Preferowałbym hamulce tarczowe ( nie muszą być hydrauliczne) Szczerze mówiąc kiedyś sporo jeździłem i się troche orientowałem, teraz już zapomniałem co do czego.... :/
PjeseczeQ Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Pisałem - BE2/Level A2 na jedno wychodzi... Nówki sensownej z hydraulikami za 1500 NIE MA. Chyba, że takie za przeproszeniem gówno. XCT i Tourney to nie są nawet przeciętne podzespoły. Albo dołożysz 300 zł i poszukasz Levela A3 z 2012, albo odpuść tarcze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.