Elephant Napisano 12 Maja 2006 Napisano 12 Maja 2006 Mam maly dylemat. Zamierzam kupic klamkomanetki shimano LX i nie wiem czy beda wspolgrac z tarczowkami hayes hfx-9. podejrzewam ze to nie mozliwe bo to jednak 2 rozne firmy ale wole sie upewnic. Niewielka jest moja wiedza na ten temat dlatego prosze was o pomoc
bajuwookierun Napisano 12 Maja 2006 Napisano 12 Maja 2006 hmm...ale te hayesy są hydrauliczne. a klamkomanetki lxa ciągną linkę to wydaje mi się że ciężko będzie zmusić to do działania razem:)
Schwefel Napisano 12 Maja 2006 Napisano 12 Maja 2006 Jakie to klamkomanetki? rapidfire czy dual control?
Elephant Napisano 13 Maja 2006 Autor Napisano 13 Maja 2006 Chodzi o te z Dual Control. Mam jescze pytanie czy te klamki beda dzialac z tarczowkami magury (marta) i avida (juicy 5)?
Ogór Napisano 13 Maja 2006 Napisano 13 Maja 2006 Chodzi o te z Dual Control. Mam jescze pytanie czy te klamki beda dzialac z tarczowkami magury (marta) i avida (juicy 5)? nie :/
jo_jacek Napisano 17 Maja 2006 Napisano 17 Maja 2006 Shimano w swoich hamulach uzywa oleju mineralnego a Hayes Dot-4. na upartego mozna zalac hayesa mineralnym.. niewiem jaki bedzie tego wynik bo w sumie Dot jest bardziej żrący. Ale osobiscie nierobilbym takich eksperymentów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.