Skocz do zawartości

[2500zł]Ghost 4X COMP

Folls

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć chciałbym was zapytać czy ten rower nada się do wyjeżdżania jak i zjeżdżania z na przykład Leskowa czy innych nie za dużych gór. Jak i do sporadycznej jazdy "normalnej" do czego mam również inny rower :D

Koszt jaki mogę wydać to do 2500zł za nowy rower nie z allegro :P

Dzięki za pomoc!

Napisano

Nie, nie nadaje się do jazdy po górach. Na sporadyczny krótki wypad dało by radę tylko co to za przyjemność. Kup coś z normalnego z kategorii MTB.

Napisano

Jest bardzo słaby osprzętowo do takich zastosowań jakie chcesz robić i jak kolega wyżej nie służy do poruszania się w tudnym terenie. Podjazd na czymś takim to po prostu katorga dla całego ciała.

Napisano

Czyli na nim bardziej stunt, wheeli itd. ? To co polecicie w małe niskie góry ;p Bo taki leskowiec np. to mala góra bardziej do zjazdów  :D 

Napisano

Czyli na nim bardziej stunt, wheeli itd. ? To co polecicie w małe niskie góry ;p Bo taki leskowiec np. to mala góra bardziej do zjazdów   :D

Tak jak kolega u góry polecił UNBIKE, oczywiście może być jakiś GIANT, KROSS czy MERIDA. Przejrzyj ich strony i wybierz sobie coś, co by ci pasowało i podaj linki tutaj to ci doradzimy co wziąć :)

Napisano

Oky to napisze wieczorkiem bo teraz za bardzo czasu nie mam dzięki :D Jeszcze jedno pytanie co do tamtego roweru bo stuntem też się dużo interesuje i czy nim dało by się też normalnie pojeździć do przysłowiowego kościoła ^^ itd?

Napisano

No dałoby się ale na zjazdach kiepsko będzie i na jakichś dłuższych jazdach, na takim unbike czy inny też można jechać wheelie i inne tylko z umiarem ;)

Napisano

Flite będzie lepszy? Dlaczego? :D 

I rozumiem że przy wzroście około 180 cm i wadze 65kg. mam brać rozmiar "L"

Napisano

Człeku, sam nie wiesz jaki i do czego ma to być rower, jeżeli chcesz stuntować to rama nie może być zbyt duża <S,M>. Jeżeli chcesz jeździć do Kościoła czy zjeżdżać z górki to <L> (tak na styk) chyba, że to ma być trasa jak DH/FR to M... Powiedz dokładnie do czego to ma być rower, wheelie czy tam stoppie zrobisz na ramie 21''<L>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...