pewnyktos Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Czy te okulary http://optyline.pl/product/flak-jacket-xlj-9009-9011 będą miały tak samą dobrą polaryzacje jak RayBany?
jakubkameleon Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Jeśli to nie ujmie Twojej marce popatrz na okulary JAXON na stronie producenta lub w sklepach wędkarskich ja kupuję od lat ten sam model ze szkłami SM.. Oczy odżywają po założeniu ich... Przeznaczone dla wędkarzy tak więc posiadają polaryzacje i niezbędne filtry a cena... 35 zł dwa sezony spokojnie wytrzymują. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
grindz0ne Napisano 24 Lipca 2013 Napisano 24 Lipca 2013 Ma ktoś porównanie Polaroid/Rayban lub Oakley? Czy w modelu FlakJacket też będzie ta technologia co w RayBanch? Mam Polaroid ale to wersja dla lansu do wyjścia na miasto lub plażę...Niezbyt do jazdy samochodem choć mają polaryzację...Lepszą opcją są Jaxon wędkarskie okulary z polaryzacją jak dla mnie ok....Choć za kółkiem niezbyt dużo czasu spędzam...Wolę rower w górach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.