Leniu Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, Nadszedł dzień kiedy to chcę zmienić ramę w swoim starym rowerze lecz nie orientuję się za bardzo w temacie i dlatego chciałem prosić o radę. Plan jest taki że kupuje nową ramę, dokupuje amortyzator i/lub tarcze mechaniczną na tył a resztę przekładam ze swojego starego authora mystic'a - który już kiedyś był upgrade'owany ale nie pamiętam w tej chwili co tam mam...nieważne. Wybór padł na ramę Kross hexagon X ze względu na to że lubię sobie pojeździć w terenie a jednocześnie mieć w miarę wygodną pozycję. Wyczytałem że seria Level Krossa to sportowa rama a co za tym idzie pochylona sylwetka ... a mnie już bolą plecy od takiej pozycji No dobra...Hexagon wydaje mi się OK ale może polecicie mi jakieś ramy innych firm które są w miarę wygodne? budżet tak do 800zł, wzrost 176cm, noga 79cm dziekuję
Fenthin Napisano 27 Czerwca 2013 Napisano 27 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.