argon Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Witam. Mam mały problem natury technicznej jak w tytule. Do wczoraj przerzutki chodziły mi bez zarzutów, ale niestety zerwała mi się linka i musiałem wymienić na nową. Niestety, bo od momentu wymiany linki nie mogę poprawnie wyregulować przerzutek. Wydaje mi się, że wszystko zrobiłem tak jak trzeba, a jednak przerzutki nie hulają. W dół (od 8 do 1) chodzi ładnie, bez problemów, natomiast w drugą stronę już gorzej. Nie chce przeskoczyć z 1 na 2, dopiero po drugiej zmianie manetką wchodzi (tu już zaczyna się przekłamanie: 3 na manetce, 2 na kasecie. Dalej idzie płynnie aż do 6, z której bezpośrednio przeskakuje mi na 8... Ósme poty wylewam, nerwów co nie miara, a naprawić nie mogę... Czy to normalne zjawisko i wymaga tylko odpowiedniej regulacji czy poszło mi coś więcej niż tylko linka?
Fenthin Napisano 22 Czerwca 2013 Napisano 22 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.