Arocolarover Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Witam mam następujący problem jak mam ustawioną przerzutkę 1przud 3tył to często mam tak jakby przerzutka dobrze nie wskoczyła czyli jak kręcę pedałami to mam uczucie jakbym zmieniał przerzutkę lub jakby łańcuch miałby spadać albo zrywać jak jadę pod górkę na tej przerzutce to jakby nie miał siły, raz zauważyłem a raczej wystąpił taki motyw że nimo było ustawienie 1p 3t to łańcuch był na 1p 4t. w innych ustawieniach nie mam tego problemu chociaż zdarza się że głośniej chodzi łańcuch. Nie wiem jak to naprawić czy to wina łańcucha czy ustawienia przerzutek a jak przerzutek to jak to naprawić
Schwefel Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.