xxminekxx Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 siemka,kupiłem sobie pierwszy rower wyczynowy : Rama Prodigy 9.81 piasta tył NS coaster SS piasta przod shimano hone obrecze darmoor 24 cale korba truvativ Hussefelt hebel tyl shimano 535 z tarcza 160 avid amor Mozo soul z bebechami od Dirt jumpera 140 skoku gripy dartmoor Jakos nie ciągnie mnie do tego by pojechac polatac.bardziej jara mnie jeżdzenie na kole.Teraz pytanie,troche pojezdziłem,zaczyna mi wychodzic,ale jak postawie go na gume,to odrazu łapie prawie pion,czy to przez to ze jest mała rama czy jak ? czy brak przerzutek robi swoje ? co zrobić by lepiej wykonywać tricki,stawiac na gume ? co pozmieniac ?
Fenthin Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 21 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.