Skocz do zawartości

[2000] Rower trekkingowy męski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bez dwóch zdań pozycja nr 1) Przewyższa Krossa tak o 2 dwie 3 grupy. Jedyne czego ja bym się bał to w rowerze nr 2 hydrauliczne szczęki. Nie wiem jak się sprawują tego typu rozwiązania w momencie, gdy koło jest nie jest wycentrowane.

Napisano

Bez dwóch zdań pozycja nr 1) Przewyższa Krossa tak o 2 dwie 3 grupy. Jedyne czego ja bym się bał to w rowerze nr 2 hydrauliczne szczęki. Nie wiem jak się sprawują tego typu rozwiązania w momencie, gdy koło jest nie jest wycentrowane.

a możesz albo ktoś może polecić jeszcze jakiś model ? 

Napisano

Który będzie konkurencyjny do Twojej propozycji nr 1)? W tym budżecie nie ma żadnego. Z jeżeli rower miałby być koniecznie nowy nowych to powiedzmy Lazaro Senatore (Alivio taniej nie kupisz w rowerze trekingowym), Kross Trans Alp, Romet Wagant 3.0.

Napisano

Korba wygląda na niezły stan. Obręcze także. Szkoda że nie ma zdjęcia kasety. Gripy jakby wytarte. Może jest po wymianie napędu... Trudno powiedzieć.

Napisano

Ten Carver Dallas (propozycja nr 1) jest topowym modelem, a ze zdjęć widać, że jest w bardzo dobrym stanie technicznym. Zużycie napędu jest wręcz niewidoczne. Widoczne otarcie prawego chwytu raczej nie pochodzi od normalnego użytkowania – podejrzewam, że od zamocowania w transporcie. Za te pieniądze to trudno mu znaleźć konkurencję uwzględniając klasę ramy i osprzętu.

na pewno rama 21cali

na pewno rama 21cali

Problem leży jednak gdzie indziej. Piszesz, że chcesz rower o wielkości 21” tj. 53 cm, a ten Carver jest 60 cm tj. pod chłopa coś w okolicy 190 cm.

Napisano

Ten Carver Dallas (propozycja nr 1) jest topowym modelem, a ze zdjęć widać, że jest w bardzo dobrym stanie technicznym. Zużycie napędu jest wręcz niewidoczne. Widoczne otarcie prawego chwytu raczej nie pochodzi od normalnego użytkowania – podejrzewam, że od zamocowania w transporcie. Za te pieniądze to trudno mu znaleźć konkurencję uwzględniając klasę ramy i osprzętu.

Problem leży jednak gdzie indziej. Piszesz, że chcesz rower o wielkości 21” tj. 53 cm, a ten Carver jest 60 cm tj. pod chłopa coś w okolicy 190 cm.

może źle się tam wyraziłem ale chodziło mi że minimalna rama to 21" 

Tak czy siak dzięki wszystkim za odpowiedzi

Wybrałem Carvera, widziałem go osobiście, ogólnie bardzo zadbany i miał wymieniany napęd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...