kporys Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Na razie potrzebuję tylko jednej opony i zastanawiam się czy lepsza na tył będzie 2.10 czy 2.25. Rapid Rób z przodu jest w bdb stanie, więc nie ma sensu go zmieniać, chyba żeby go sprzedać. Dużą różnicę odczuje jeżdżąc na dwóch Smart Samach? 2.25 nie ma większych oporów toczenia niż 2.1? Wysyłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
GhOsTwrc Napisano 19 Czerwca 2013 Napisano 19 Czerwca 2013 Powiem Ci tak ja kupiłem ok 20 kompletow roznych opon , i wszystkie testowalem na wlasnej skórze;) , nikt Ci nie zagwarantuje na czym tobie będzie lepiej. Jeżeli chcesz się przekonac to potestuj wszystko i bedziesz wiedział , zadajesz trudne nudne i powtarzajace się pytania. Jezeli ja mialbym kupić do roweru MTB opony ktore fajnie tocza się po asfalcie i nie znikaja w oczach to bym brał Geax Mezcal 2.1 Conti Race King 2.2 Maxxis CrossMark 2.1 Smart Sam 2.25 Geax Saguaro 2.2 też da rady ale postawi troszkę wiekszy opor jezeli nie masz mocnej nogi Szersza guma moim zdaniem toczy sie tak samo jak i jej węższy odpowiednik , ale wyzszy i szerszy balon lepiej wybier dziurawe polskie drogi. Rapid Roba sprzedał bym jak najszybciej jezeli widać na nim bieżnik , bo za chwile moze go juz nie być. Wady i zalety w/w opon są wałkowane setki razy na forum. Wiec zapoznaj się i nie męcz buły Schwalbe Smart Sam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.