wysmienicie Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, Nie jestem specjalistą w kwestii budowy roweru, jedyne z czego zdaje sobie sprawę to, że przy wzroście 189cm rama ma być możliwie jak największa. Nigdy nie byłem fanem tego typu jazdy, ale w zeszłym roku przypadkiem wygrałem rower w gównianej loterii sklepowej (rower trzymał równy poziom samej loterii). Korki w mieście zmusiły mnie do usadzenia sie na nim w sytacji kryzysowej (dojazd do szkoły w samym centrum) i tak sie zaczeło. Rower rozpadł się w drobny mak po 4 miesiącach na sam koniec wakacji. Jest już ciepło a ja jestem bez roweru, potrzebna mi też porządna rekonwalescencja bo jestem po trzech operacjach (prywatnie ) wiec nie mam forsy na nic. Powiedzcie mi czy ten rower jest wart swojej ceny i mogę go kupić bez obawy, że pieniadze (ktorych nie mam) nie wyrzuce w błoto. http://allegro.pl/prawie-nowy-rower-giant-yukon-na-shimano-deore-i3318199761.html#tabsAnchor Moge zalatwic na teraz do 1600,- Prosze o pomoc i pozdrawiam
Maciek226 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 rama 25" będze dużo zaduża ja mam 21.5 która jest dla mnie troche zaduża a mam 190 cm
wysmienicie Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 rama 25" będze dużo zaduża ja mam 21.5 która jest dla mnie troche zaduża a mam 190 cm Jeżeli jest dużo za duża na 190cm to dla jakiego wzrostu 25 byłaby optymalna? Mam nieproporcjonalnie długie nogi, wiec to mnie nie martwi. Pytam o to czy ten rower jest ok i moge go kupic bez obaw. Nic innego nie widze. Nie moge czekac na moment az bede miec wiecej kasy, bo zaraz znowu cos mi wyskoczy i zostane z niczym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.