Logitech07 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Witam, posiadam korbę ze starego roweru Suntour XCT302, nigdzie nie mogę wyczytać do jakiej długości osi jest przystosowana. Starego suportu już nie mam, więc nie mam możliwości zmierzenia poprzedniej długości osi. Długość "otworów" na kwadrat w ramieniu korby (mierzone od wewnątrz) wynosi 20mm (lewa i prawa to samo), więc wydaje mi się, że skoro suport ma długość 68mm doliczając 40mm wyjdzie 108, więc jak kupie suport z długością 110mm to wszystko powinno śmigać? Dobrze myślę, czy gdzieś popełniłem błąd i potrzebuje dłuższej osi suportu?
seraph Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 http://www.srsuntour-cycling.com/index.php?screen=sh.detail&tnid=2419&sid=1 20 sekund? Dedykowany suport 118 mm Każda korba ma dedykowaną długość osi suportu i myląc się o 8 mm byłaby znacznie zbyt blisko ramy...
Logitech07 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 Przeglądałem tą stronę 3 razy i nie mogłem tego zauważyć. Dzięki wielkie, w takim razie kupię suport 118mm. Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.