oscare Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Znalazłem sprzedawce który za dopłatą 20 zł może zamienić mi siodełko z Kands 1300 na tohttp://www.rowerynajtaniej.pl/allegrorow/rowery/2013/28/maestro/kellyscz.jpgTylko czy to będzie dobra decyzja? Czytalem tutaj ze to z Kandas'a to straszna udręka dla tyłka.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 dobra cena. choc do vader siodelko mozna sie, tylek, przyswyczaic. faktycznie jest twarde ale przez ponad 2 lata na nim jezdrzenia nie rozlecialo sie.
oscare Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 dobra cena. choc do vader siodelko mozna sie, tylek, przyswyczaic. faktycznie jest twarde ale przez ponad 2 lata na nim jezdrzenia nie rozlecialo sie. Serdecznie Ci dziękuję. Fajnie że ktoś chciał mi pomoc. No ale teraz dzięki Twojej wypowiedzi mam dylemat.
rzezniol Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Tyłek to sprawa indywidualna ... Nie jest jednoznacznie powiedziane że miękkie siodełko będzie wygodniejsze od twardszego ... Aktualnie SanMarco Blaze zamieniłem na Selle Italia Shiver Flow ... i dla mnie Shiver jest wygodniejsze od Blaze ... Ale mimo ze Blaze jest twarde to było na tym samym poziomie wygody co Accent Derry który jest grubaśny i miękki. Pozdro
oscare Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 Otóż problem w tym że ja niemam żadnego porównania i w tych sprawach jestem zielony. Pewnie bym nie kombinował, ale oczytałem się że ponoc tamto jest wybitnie niewygodn, a ja swoje waże (około 100)Ale chyba na dłuższe wypady miększe będzie lepsze?
rzezniol Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Jak już pisałem ... siodełko to mocno indywidualna sprawa ... Ja osobiście nie lubię miękkich kanapowych siodełek ... a czy twoje 4 litery takie lubią ... nie wiem. Ojciec ma Kands`a 1300 ... po regulacjach robiłem szybką rundę tym rowerem i mi te siodełko nie przeszkadzało ... ojciec natomiast chce skierować się w stronę miększego siodełka. Pozdro
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 tez waze okolo setki. siodelko jest twarde, ale po kilku jazdach przyzwyczailem sie do tego i nie zwracam na to zadnej uwagi. natomiast chce podkreslic, ze po ponad 2 latach uzytkowania nadal jest cale. na twoim miejscu bralbym rower z vaderem , pojezdzi na nim troche-siodelko tez musi ulozyc sie pod ciebie. i jesli nie bedziesz z niego zadowolony to kupisz mieksze. ale bedziesz wiedzial czego szukac, na zasadzie tego, ze twarde ci nie lezy. pozdrawiam.
oscare Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 Panowie serdecznie dziękuję. Tak więc wezmę z normalnym siodełkiem bez kombinowania.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 wielu bezproblemowych kilometrow na rowerze zycze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.