dominosv Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Witam, nie orientuje się ktoś gdzie mogę kupić mapę rowerową małopolski. Raczej nie interesują mnie strony www, tylko mapy drukowane.
Lukas1995 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 w tamtym roku w decathlonie były różne mapy
segate Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Szukaj na wjeździe do Krakowa(nad Wislą) jest Centrum Informacji Turystycznej tam można dostać
marekw Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Małopolska jest wyjątkowo niejednolita. Ciężko będzie znaleźć całą na jednej mapie i to w zadowalającej skali/jakości
cracovia Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Witam, nie orientuje się ktoś gdzie mogę kupić mapę rowerową małopolski. Raczej nie interesują mnie strony www, tylko mapy drukowane. Masz dwie opcje. W Krakowie na ul. Jagiellońskiej jest sklep z mapami PODRÓŻNIK, a na ul. Podchorążych ( budynek WKS WAWEL ) jest siedziba wydawnictwa COMPASS i tam kupisz świetne mapy małopolski i do tego niedrogo.
dominosv Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Napisano 9 Czerwca 2013 Dzięki wielkie znalazłem w księgarni internetowej mapy Compass, właśnie o cos takiego mi chodziło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.