Lawon Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Witam, mam szybkie pytanie. Potrzebuje szybko wymienić suport sm-bb51. W stacjonarnym sklepie mają wyżej wymieniony suport w cenie 59zł. Jedynie co mnie martwi to że w opisie - link jest on na mufę o szerokości 68mm a ja w swoim rowerze mam 73mm. Sprzedawca twierdzi że to nie ma znaczenia - ma rację? Wogóle ktoś śmiga na takim suporcie - da się w nim wymienić łożyska? Dzięki
Fenthin Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 No popatrz, a tu masz inny opis: http://www.katalogrowerowy.pl/a/czesci/suporty/18758-bb401 Suporty do korb ze zintegrowaną osią występują w jednym "rozmiarze", ale zamiast tego dostajesz podkładki (zwykle 3), które służą do regulacji 68/73mm. Suportu nie znam, nie wypowiadam się. Ale zapewne jak w praktycznie każdym zamienniku Shimano, w tym też można wymienić łożyska.
Lawon Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Dzięki Fenthin takiej odpowiedzi oczekiwałem Kupię, zważę i za jakiś czas wrzucę posta na forum jak suport się sprawuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.