uuki Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Witam, czy ktokolwiek w Łodzi, serwis albo osoba prywatna, ma taki klucz?Potrzebuję go pilnie. Kontakt: lukasz@emu-studio.pl 609830250
1415chris Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisz dokladnie o co Ci chodzi. Prasa albo sciagacz.
Mod Team Pixon Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2013 Chcesz go kupić? Czy się pytasz czy serwis ma w łodzi taki klucz żeby Ci łożyska naprawić? Obstawiam, że wszystkie większe serwisy mają u siebie takie klucze
uuki Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Napisz dokladnie o co Ci chodzi. Prasa albo sciagacz. Chciałbym wymienić łożyska, potrzebny jest ściągacz i nabijacz (czy jak to się zwie), nie chcę tego robić młotkiem. "Duże serwisy" nie mają, przynajmniej żaden mi znany.
Miliron Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Nie wiem czy byłeś/dzwoniłeś ale coś mi się zdaje że SPRINT także posiada takowy sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.