przemas79 Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Sprzedam zestaw kół(przód + tył) używane przeze mnie jakiś miesiąc(przejechały może 300km)od roku leżą w garażu i się kurzą. Specyfikacja: Piasta przednia; Novatec model : NT-D041SB posiada 2 łożyska maszynowe, mocowanie hamulca tarczowego na 6śrub, Piasta tylnia:Novatec, model : NT-D042SB, posiada 4 łożyska maszynowe,bębenek piasty przystosowany do założenia kasety 8/9rzędowej, bębenek wykonany ze stali, mocowanie hamulca tarczowego na 6śrub, Obręcze:Accent Generation XCObręcz MTB do kół 26". Do stosowania z hamulcami tarczowymi. Wykonana ze stopu aluminium 6061-T6. Dwuścienna. Kapslowana. 3 komory. Otwór na wentyl FV,auto.. Rozmiar: 559x19. Waga: 470g. Kolor: czarny. szprychy cnspoke Cena jaka mnie interesuje to 350zł +10zł wysyłka. zainteresowanym prześle zdjęcia na e-maila. e-mail do mnie to: pm79-79@tlen.pl
Mod Team Puklus Napisano 22 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.