Romeq07 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Witam serdecznie, mam do wyboru dwie kasety: sora 12x21 sora 12x28. Posiadam z tyłu: Shimano 600 Arabesque o zasięgu 28. Z przodu Shimano RSX, z różnicą 10. Nie jest dość wielka, 48 zębów bodajże. Myślałem, żeby kiedyś dołożyć większą, więc chciałem jak najwięcej miejsca zostawić. Potrzebne mi te 28 zębów na raczej płaskie tereny? Jeżdżę w Poznaniu raczej, ale wypady nad morze/w góry jak najbardziej wchodzą w grę.
Mod Team Puklus Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2013 Ale to ty sam powinieneś wiedzieć najlepiej, skąd my mamy wiedzieć jaką masz budowę ciała, jak mocne nogi i jak lubisz jeździć. Jeździsz na tym co masz to chyba wiesz czy ci czegoś brakuje czy jest ok ?
Romeq07 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Coś w tym jest, jak się przejadę, to będę wiedział. Jednak, póki co, przejechać się nie przejadę, bo nie mam na czym. Chciałbym tylko wiedzieć, czy ilość zębów 21 to strasznie mało na podjazdy górskie, czy "da radę", bo bardziej ku tej się skłaniam
Mod Team Puklus Napisano 3 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2013 Jednym styka a innym nie, dla mnie np za mało, ja lubię szybko kręcić
Romeq07 Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Czyli, mimo wszystko zostają prywatne preferencje Dzięki. Można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.