endriuPoznan Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Hej, mój serwis roweru - to tak właściwie centrowenie koła, więc na sobotę już "będę sprawny" co przekłada się na możlwość wyjazdu z Wami (tylko zdarzenia losowe mogą mnie wykluczyć). Godzina 11 również mi odpowiada Magda pisała o propozycjach tras - nikt nie napisał, to może moja (oczywiście jestem otwarty na zmiany): http://goo.gl/maps/1wpw5 Mam tylko pytanie - pierwszy raz będę brał udział w wyprawie z tak naprawdę nieznanymi mi Wami - jak często planujecie przerwy? Jakie długie?
Irina3 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Hej, mój serwis roweru - to tak właściwie centrowenie koła, więc na sobotę już "będę sprawny" co przekłada się na możlwość wyjazdu z Wami (tylko zdarzenia losowe mogą mnie wykluczyć). Godzina 11 również mi odpowiada Magda pisała o propozycjach tras - nikt nie napisał, to może moja (oczywiście jestem otwarty na zmiany): http://goo.gl/maps/1wpw5 Mam tylko pytanie - pierwszy raz będę brał udział w wyprawie z tak naprawdę nieznanymi mi Wami - jak często planujecie przerwy? Jakie długie? Powiem Ci że też będę pierwszy raz brała udział w tak zorganizowanej wyprawie, myśle że wszytko okaże się w drodze tak więc nie ma co się martwić na zapas ;] Powiem Ci że też będę pierwszy raz brała udział w tak zorganizowanej wyprawie, myśle że wszytko okaże się w drodze tak więc nie ma co się martwić na zapas ;] No i ładny zarys swojej trasy nam udostępniłeś, tak czy tak na miejscu pewnie się ustali
endriuPoznan Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 No to spoko :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Marcint96 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Ej, przecież ma być spontan Spotykamy się, obgadujemy dokąd lecimy, no i jedziemy. mniej więcej wiadomo o co zahaczymy, więc ogólny zarys trasy już mamy, a jak to bywa, że jak się za dużo organizuje, to potem się sypie z powodu jednego problemu Zabrać jedzenie, picie, części, kto co potrzebuje i jedziemy
Irina3 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Ej, przecież ma być spontan Spotykamy się, obgadujemy dokąd lecimy, no i jedziemy. mniej więcej wiadomo o co zahaczymy, więc ogólny zarys trasy już mamy, a jak to bywa, że jak się za dużo organizuje, to potem się sypie z powodu jednego problemu Zabrać jedzenie, picie, części, kto co potrzebuje i jedziemy Masz racje Marcin nie ma co dużo planować bo z grubsza już jest wszystko ustalone
Kawa Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Ja tak mysle ze do samego Puszczykowa bez przerw dojedziemy tam jakies 30-1h przerwy i powrót ale to zobaczy sie w trasie. Polecam zabranie olejku z UV bo mi po ostatniej podrózy z Dydymem z rak skóra schodziła tylko ze trasa samą szasą wiec z tego co sie orientuje po mapie jest podobna sytuacja ale mozemy wybrać wariant i pojechac NSR kawałek także wybór podejmie sie na miejscu ;D
Dydym Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Kawa mi też skóra schodziła z rąk i nóg, a dzisiaj się jeszcze dopaliłem w niedziele ma być podobna pogoda jak dzisiaj więc fajnie do samego puszczykowa można dojechać Z Poznania terenem, ale nie wiem jak tam poziom warty wygląda bo może być ścieżka zalana ale jak wiadomo najlepszy jest wyjazd na SPONTANIE GRUNT TO POZYTYWNE NASTAWIENIE I DO PRZODU, A RESZTA SIĘ NIE LICZY
bullszit Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Ja tak mysle ze do samego Puszczykowa bez przerw dojedziemy tam jakies 30-1h przerwy i powrót ale to zobaczy sie w trasie. Polecam zabranie olejku z UV bo mi po ostatniej podrózy z Dydymem z rak skóra schodziła tylko ze trasa samą szasą wiec z tego co sie orientuje po mapie jest podobna sytuacja ale mozemy wybrać wariant i pojechac NSR kawałek także wybór podejmie sie na miejscu ;D Kawa mi też skóra schodziła z rąk i nóg, a dzisiaj się jeszcze dopaliłem w niedziele ma być podobna pogoda jak dzisiaj więc fajnie do samego puszczykowa można dojechać Z Poznania terenem, ale nie wiem jak tam poziom warty wygląda bo może być ścieżka zalana ale jak wiadomo najlepszy jest wyjazd na SPONTANIE GRUNT TO POZYTYWNE NASTAWIENIE I DO PRZODU, A RESZTA SIĘ NIE LICZY Myślałem, że tylko mi skóra schodziła Przynajmniej fajnie się opaliłem Co do wyprawy w niedzielę, to ja również będę. Zapowiada się sporo osób. Jestem ciekaw co zobaczę na miejscu
kemot1974 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 witam, pomiędzy Luboniem a Puszczykowem spokojnie NSR przejedziemy, Warta wysoka, ale ścieżki 100% przejezdne, robiłem w tym tygodniu
Dydym Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Na jutro zapowiada się mieszana pogoda 20 stopni na plusie oraz przelotne opady deszczu Zapoznać można się na : Link DO ZOBACZENIA JUTRO
bullszit Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Na jutro zapowiada się mieszana pogoda 20 stopni na plusie oraz przelotne opady deszczu Zapoznać można się na : Link DO ZOBACZENIA JUTRO Nie wiem jak reszta, ale po tym co doświadczyłem dzisiaj żaden deszcz nie jest mi już straszny Do zobaczenia
Marcint96 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Mogło by być tak jak teraz Bez słońca, bez deszczu, przyjemna temp. na rower
endriuPoznan Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Dzięki za tripa wszystkim Gdyby ktoś chciał spojrzeć na moje trakowanie z RunKeepera to wrzucam link: http://runkeeper.com/user/maciejandrzejewski/activity/192326968 od całości należy odjąć około 6,5 km czyli trasę ode mnie z domu i kawałek z w stronę domu ze stacji Następny weekend mi odpada, ale za dwa tygodnie (22-23.06) szykuję się na 90% (póki co) na Rychwał (koło Konina) - około 100 km - ja tam nocuję u znajomego, jeśli macie u kogo nocować to świetnie, bo w niedzielę też trip stamtąd do Jarocina i powrót pociągiem do Poznania; brak noclegu - powrót pociągiem z Konina - Trasa przez Tulce, Środę Wlkp., Miłosław... Pozdrawiam
d3biec Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Cześć . To jest ten sławny temat na forumrowerowe.org o którym dziś zasłyszałem pod biedronką ? Dzięki za wspólną trasę i wybaczcie, że odłączyłem się nim dojechaliśmy do Poznania, niestety czas mnie naglił, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pojeździmy. Apropo, macie zamiar jeździć co tydzień w niedziele?
bullszit Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Cześć . To jest ten sławny temat na forumrowerowe.org o którym dziś zasłyszałem pod biedronką ? Dzięki za wspólną trasę i wybaczcie, że odłączyłem się nim dojechaliśmy do Poznania, niestety czas mnie naglił, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pojeździmy. Apropo, macie zamiar jeździć co tydzień w niedziele? Fajnie, że do nas dołączyłeś mimo tego, że nie jechaliśmy Twoim tempem. Fajnie się gadało i wspólnie jechało Ja jak najbardziej mogę robić dłuższe wypady w weekendy. Nie wiem jaki inni. Dzięki za tripa wszystkim Gdyby ktoś chciał spojrzeć na moje trakowanie z RunKeepera to wrzucam link: http://runkeeper.com/user/maciejandrzejewski/activity/192326968 od całości należy odjąć około 6,5 km czyli trasę ode mnie z domu i kawałek z w stronę domu ze stacji Następny weekend mi odpada, ale za dwa tygodnie (22-23.06) szykuję się na 90% (póki co) na Rychwał (koło Konina) - około 100 km - ja tam nocuję u znajomego, jeśli macie u kogo nocować to świetnie, bo w niedzielę też trip stamtąd do Jarocina i powrót pociągiem do Poznania; brak noclegu - powrót pociągiem z Konina - Trasa przez Tulce, Środę Wlkp., Miłosław... Pozdrawiam Również dziękuje. Było super mimo powodzi w butach Czekam z niecierpliwością na następną ustawkę.
kemot1974 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 witam, szczegóły poniżej, dzięki za miłą przejażdżkę http://www.sports-tracker.com/#/workout/kemot1974/5adk1hufhefun1bi dla niewtajemniczonych w sport trackera, trasa nr 2 ( po lewej u góry wybieracie), podłączyła się jeszcze moja trasa z biegania
onizuka Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 a gdzie byscie chcieli jechac w przyszly weekend?
d3biec Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 witam, szczegóły poniżej, dzięki za miłą przejażdżkę http://www.sports-tracker.com/#/workout/kemot1974/5adk1hufhefun1bi dla niewtajemniczonych w sport trackera, trasa nr 2 ( po lewej u góry wybieracie), podłączyła się jeszcze moja trasa z biegania Gdzie pocisnęliście 47,9 km/h? Ładnie
Dydym Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Hej Dziękuję wszystkim za wspólną dzisiejszą jazdę, było momentami na pełnym spontanie z lekką nutką wody w butach Za tydzień niestety nie będę mógł jechać, ale za 2 tyg. na 100% Mam nadzieje że jeszcze więcej osób będzie z nami śmigać na spontaniczne wyprawy Dodaje link do trasy ENDOMONDO (klikamy na treningi dla mnie wtajemniczonych). Pozdro
Kawa Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ja w nastepna sobote chcialbym sie wybrać w rejony Puszczy Zielonki a pogode zapowiadaja wyśmienita
Marcint96 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 No ja też dziękuję Baardzo miło było, wróciłem zadowolony, sorka że was opuściłem pod koniec, ale chciałem trochę przyspieszyć, nawet dałem radę No jak będzie więcej takich akcji to ja się piszę.
Kajmar Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 W związku z tym, ze kolega napisał w moim poście - podłączam się do wątku. Dla Waszej informacji - na co dzień jeżdżę w okolicy Malty. Mam swoją ulubione trasy z podjazdami i robię okrążenia. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub mieszka w pobliżu , to można się dogadać. Odnośnie wycieczek - jak najbardziej jestem za wszelką tego rodzaju inicjatywą. Z czasem, sensownym pomysłem byłoby utworzenie grupy na fb, ale o tym później. Dzięki za zapro!
Irina3 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Ja w najbliższe dni ( raczej weekend) planuje trasę do Wolsztyna to juz by był przejazd raczej na cały dzień Jak by wam pasowało i chętni jestescie sie wybrac w tamte okolice to miło by było, lepiej z kims niz samemu ;] Więcej się uzgodni potem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.