Skocz do zawartości

[przejażdżka]- dzisiaj o 12.00 poznań na spontana

Irina3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

mój serwis roweru - to tak właściwie centrowenie koła, więc na sobotę już "będę sprawny" :D co przekłada się na możlwość wyjazdu z Wami (tylko zdarzenia losowe mogą mnie wykluczyć). Godzina 11 również mi odpowiada :D

Magda pisała o propozycjach tras - nikt nie napisał, to może moja (oczywiście jestem otwarty na zmiany):

http://goo.gl/maps/1wpw5

Mam tylko pytanie - pierwszy raz będę brał udział w wyprawie z tak naprawdę nieznanymi mi Wami - jak często planujecie przerwy? Jakie długie?

Napisano

Hej,

mój serwis roweru - to tak właściwie centrowenie koła, więc na sobotę już "będę sprawny" :D co przekłada się na możlwość wyjazdu z Wami (tylko zdarzenia losowe mogą mnie wykluczyć). Godzina 11 również mi odpowiada :D

Magda pisała o propozycjach tras - nikt nie napisał, to może moja (oczywiście jestem otwarty na zmiany):

http://goo.gl/maps/1wpw5

Mam tylko pytanie - pierwszy raz będę brał udział w wyprawie z tak naprawdę nieznanymi mi Wami - jak często planujecie przerwy? Jakie długie?

Powiem Ci że też będę pierwszy raz brała udział w tak zorganizowanej wyprawie, myśle że wszytko okaże się w drodze tak więc nie ma co się martwić na zapas ;]

Powiem Ci że też będę pierwszy raz brała udział w tak zorganizowanej wyprawie, myśle że wszytko okaże się w drodze tak więc nie ma co się martwić na zapas ;]

No i ładny zarys swojej trasy nam udostępniłeś, tak czy tak na miejscu pewnie się ustali

Napisano

Ej, przecież ma być spontan :D

Spotykamy się, obgadujemy dokąd lecimy, no i jedziemy. 

mniej więcej wiadomo o co zahaczymy, więc ogólny zarys trasy już mamy, a jak to bywa, że jak się za dużo organizuje, to potem się sypie z powodu jednego problemu :D

Zabrać jedzenie, picie, części, kto co potrzebuje i jedziemy :D

Napisano

Ej, przecież ma być spontan :D

Spotykamy się, obgadujemy dokąd lecimy, no i jedziemy. 

mniej więcej wiadomo o co zahaczymy, więc ogólny zarys trasy już mamy, a jak to bywa, że jak się za dużo organizuje, to potem się sypie z powodu jednego problemu :D

Zabrać jedzenie, picie, części, kto co potrzebuje i jedziemy :D

Masz racje Marcin nie ma co dużo planować bo z grubsza już jest wszystko ustalone

Napisano

Ja tak mysle ze do samego Puszczykowa bez przerw dojedziemy tam jakies 30-1h przerwy i powrót ale to zobaczy sie w trasie. Polecam zabranie olejku z UV bo mi po ostatniej podrózy z Dydymem z rak skóra schodziła tylko ze trasa samą szasą wiec z tego co sie orientuje po mapie jest podobna sytuacja ale mozemy wybrać wariant i pojechac NSR kawałek także wybór podejmie sie na miejscu ;D

Napisano

Kawa mi też skóra schodziła z rąk i nóg, a dzisiaj się jeszcze dopaliłem :) w niedziele ma być podobna pogoda jak dzisiaj więc fajnie :) do samego puszczykowa można dojechać Z Poznania terenem, ale nie wiem jak tam poziom warty wygląda bo może być ścieżka zalana :) ale jak wiadomo najlepszy jest wyjazd na SPONTANIE :) GRUNT TO POZYTYWNE NASTAWIENIE I DO PRZODU, A RESZTA SIĘ NIE LICZY :)

Napisano

Ja tak mysle ze do samego Puszczykowa bez przerw dojedziemy tam jakies 30-1h przerwy i powrót ale to zobaczy sie w trasie. Polecam zabranie olejku z UV bo mi po ostatniej podrózy z Dydymem z rak skóra schodziła tylko ze trasa samą szasą wiec z tego co sie orientuje po mapie jest podobna sytuacja ale mozemy wybrać wariant i pojechac NSR kawałek także wybór podejmie sie na miejscu ;D

Kawa mi też skóra schodziła z rąk i nóg, a dzisiaj się jeszcze dopaliłem :) w niedziele ma być podobna pogoda jak dzisiaj więc fajnie :) do samego puszczykowa można dojechać Z Poznania terenem, ale nie wiem jak tam poziom warty wygląda bo może być ścieżka zalana :) ale jak wiadomo najlepszy jest wyjazd na SPONTANIE :) GRUNT TO POZYTYWNE NASTAWIENIE I DO PRZODU, A RESZTA SIĘ NIE LICZY :)

Myślałem, że tylko mi skóra schodziła :) Przynajmniej fajnie się opaliłem :P

Co do wyprawy w niedzielę, to ja również będę. Zapowiada się sporo osób. Jestem ciekaw co zobaczę na miejscu :)

Napisano

Na jutro zapowiada się mieszana pogoda 20 stopni na plusie oraz przelotne opady deszczu :)  Zapoznać można się na : Link

DO ZOBACZENIA JUTRO :)

Napisano

Na jutro zapowiada się mieszana pogoda 20 stopni na plusie oraz przelotne opady deszczu :)  Zapoznać można się na : Link

DO ZOBACZENIA JUTRO :)

Nie wiem jak reszta, ale po tym co doświadczyłem dzisiaj żaden deszcz nie jest mi już straszny :)

Do zobaczenia :P

Napisano

Dzięki za tripa wszystkim :)

Gdyby ktoś chciał spojrzeć na moje trakowanie z RunKeepera to wrzucam link: http://runkeeper.com/user/maciejandrzejewski/activity/192326968

od całości należy odjąć około 6,5 km czyli trasę ode mnie z domu i kawałek z w stronę domu ze stacji

Następny weekend mi odpada, ale za dwa tygodnie (22-23.06) szykuję się na 90% (póki co) na Rychwał (koło Konina) - około 100 km - ja tam nocuję u znajomego, jeśli macie u kogo nocować to świetnie, bo w niedzielę też trip stamtąd do Jarocina i powrót pociągiem do Poznania; brak noclegu - powrót pociągiem z Konina - Trasa przez Tulce, Środę Wlkp., Miłosław...

Pozdrawiam

Napisano

Cześć ;).

To jest ten sławny temat na forumrowerowe.org o którym dziś zasłyszałem pod biedronką ;)?

Dzięki za wspólną trasę i wybaczcie, że odłączyłem się nim dojechaliśmy do Poznania, niestety czas mnie naglił, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pojeździmy.

Apropo, macie zamiar jeździć co tydzień w niedziele?

Napisano

Cześć ;).

To jest ten sławny temat na forumrowerowe.org o którym dziś zasłyszałem pod biedronką ;)?

Dzięki za wspólną trasę i wybaczcie, że odłączyłem się nim dojechaliśmy do Poznania, niestety czas mnie naglił, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pojeździmy.

Apropo, macie zamiar jeździć co tydzień w niedziele?

Fajnie, że do nas dołączyłeś mimo tego, że nie jechaliśmy Twoim tempem. Fajnie się gadało i wspólnie jechało :)

Ja jak najbardziej mogę robić dłuższe wypady w weekendy. Nie wiem jaki inni. 

Dzięki za tripa wszystkim :)

Gdyby ktoś chciał spojrzeć na moje trakowanie z RunKeepera to wrzucam link: http://runkeeper.com/user/maciejandrzejewski/activity/192326968

od całości należy odjąć około 6,5 km czyli trasę ode mnie z domu i kawałek z w stronę domu ze stacji

Następny weekend mi odpada, ale za dwa tygodnie (22-23.06) szykuję się na 90% (póki co) na Rychwał (koło Konina) - około 100 km - ja tam nocuję u znajomego, jeśli macie u kogo nocować to świetnie, bo w niedzielę też trip stamtąd do Jarocina i powrót pociągiem do Poznania; brak noclegu - powrót pociągiem z Konina - Trasa przez Tulce, Środę Wlkp., Miłosław...

Pozdrawiam

Również dziękuje. Było super mimo powodzi w butach :) Czekam z niecierpliwością na następną ustawkę.

Napisano

Hej

Dziękuję wszystkim za wspólną dzisiejszą jazdę, było momentami na pełnym spontanie z lekką nutką wody w butach :)

Za tydzień niestety nie będę mógł jechać, ale za 2 tyg. na 100% :)

Mam nadzieje że jeszcze więcej osób będzie z nami śmigać na spontaniczne wyprawy :)

Dodaje link do trasy ENDOMONDO (klikamy na treningi dla mnie wtajemniczonych).

Pozdro

Napisano

Ja w nastepna sobote chcialbym sie wybrać w rejony Puszczy Zielonki a pogode zapowiadaja wyśmienita :D

Napisano

No ja też dziękuję :D Baardzo miło było, wróciłem zadowolony, sorka że was opuściłem pod koniec, ale chciałem trochę przyspieszyć, nawet dałem radę :)

No jak będzie więcej takich akcji to ja się piszę. 

• 2 tygodnie później...
Napisano

W związku z tym, ze kolega napisał w moim poście - podłączam się do wątku. Dla Waszej informacji - na co dzień jeżdżę w okolicy Malty. Mam swoją ulubione trasy z podjazdami i robię okrążenia. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub mieszka w  pobliżu , to można się dogadać. Odnośnie wycieczek - jak najbardziej jestem za wszelką tego rodzaju inicjatywą. Z czasem, sensownym pomysłem byłoby utworzenie grupy na fb, ale o tym później. Dzięki za zapro! :)

Napisano

Ja w najbliższe dni ( raczej weekend) planuje trasę do Wolsztyna to juz by był przejazd raczej na cały dzień

Jak by wam pasowało i chętni jestescie sie wybrac  w tamte okolice to miło by było, lepiej  z kims niz samemu ;]

Więcej się uzgodni potem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...