gkamyk Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Spytam dla pewności posiadaczy... Które Esi grips kupić ? Racer`s czy Chunky ? Wiem że Chunky jest dedykowane do gripshiftów i dlatego się zastanawiam czy mogę sobie "bezkarnie" zamontować je przy manetkach rapidfire plus które posiadam. Wolałbym jednak nieco grubsze.
MokryxD Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Nie ma przeciwskazań. Możesz nawet kupić Extra Chunky, jeżeli lubisz bardzo grubo. Gripy Chunky są zalecane do Gripshiftów, poniważ mają taką samą grubość w miejscu styku i wygląda to estetyczniej.
ukaniex Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 Generalnie nazewnictwo oznacza grubosc. Nie ma dodatkowych udziwnien. Sent from my using
jasskulainen Napisano 29 Maja 2013 Napisano 29 Maja 2013 ja mam esi racers uzywam z gripshiftami i jest spoko nie mam porownania do chunky ale racers tez pasuja bardzo dobrze pod gripy
wiater Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Ja wybrałem chunky i jak dla mnie są mega wygodne. Słyszałem, że racery dla niektórych są za twarde.
Patryke Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Osobiście używam Racer's Edge i ogólnie są ok, do grubych na pewno to nie należą. Ale jakbym miał zamawiać ponownie to bym wybrał Chunky - trochę zawsze komfortu więcej plus nie trzeba ich specjalnie ustawiać jedną, grubszą stroną Wysłane za pomocą Tapatalk.
gkamyk Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Napisano 4 Czerwca 2013 OK, Dzięki chłopaki za pomoc ! Kupiłem "chunky", założyłem, przejechałem kilkadziesiąt km i jak na razie jestem bardzo zadowolony Żeby więcej powiedzieć musi minąć trochę czasu. Chwyt dość gruby, bardzo wygodny i jak na razie pozbyłem się drętwiejących palców więc jest OK !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.