Skocz do zawartości

[basso] kolarzówka

yahool

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower jeszcze nie przyszedł, więc nic nie dostałem, ale to na pewno nie  zabezpieczenie tylko taki kształt szybkozamykacza

Napisano

Witam

Zakupiłem taką oto szosówkę, którą polecił mi kolega

http://allegro.pl/rower-szosowy-firmy-basso-i3241872603.html

więc zanim przyjdzie możecie coś o niej powiedzieć(jakość ramy, osprzętu itd.), a w szczególności opłacało się?

Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy.

PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie...

PS 2 . Dlaczego są platformy a nie bloki...

Napisano

Raczej tak ale w te 100 km nie wierzę. Widzę na blacie zużycie a i rozczapierzona linka od przedniej przerzutki świadczy o tym, ze rowerek musiał śmigać ładnych parę miesięcy.

PS bardzo dziwnie wygląda mostek. Wygodnie ci tak się jeżdzi... Może byś wymienił na coś krótszego i o mniejszym wznosie...

Już pisałem, że rower nie dotarł. Gdy dojdzie założę spd ze starego mtb i mostek prawdopodobnie też zmienię, ale to zobaczymy jak się przejadę :)

edit

Co możecie powiedzieć o rozmiarze, bo wydaje mi się, że jest zawyżony

Napisano

Na aukcji jest napisane "opony" są nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...