thetom Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Po pierwsze witam wszystkich użytkowników. Bardzo proszę o opinie - jaki rower w cenie jak wyżej powinienem wybrać? Póki co nie chcę kupować droższego, ponieważ nie wiem na ile starczy mi zapału i wolnego czasu. Mieszkam w Bielsku-Białej, więc rower do jazdy asfaltowej (ale górki) i może trochę leśnej. Co istotne - mam 196 cm i ważę ok. 110 kg. Będe wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam. Tomek
thetom Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Napisano 19 Czerwca 2013 Po pierwsze witam wszystkich użytkowników. Bardzo proszę o opinie - jaki rower w cenie jak wyżej powinienem wybrać? Póki co nie chcę kupować droższego, ponieważ nie wiem na ile starczy mi zapału i wolnego czasu. Mieszkam w Bielsku-Białej, więc rower do jazdy asfaltowej (ale górki) i może trochę leśnej. Co istotne - mam 196 cm i ważę ok. 110 kg. Będe wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam. Tomek podbijam.. rozumie, ze takie pytania otwarte nie sa mile widziane. dzisiaj bylem w sklepie...poki co zdecydowalem sie na rower trekkingowy. sprzedawca zaproponowal mi: - kellys saphix i przede wszystkim - kellys axell (chyba z 2012 - ten bialy) za 1900. Uwazacie, ze to dobry wybor (wiem, cena wyzsza niz w temacie), a moze w tej cenie warto co innego. bardzo prosze o opinie, tomek
rafalzi90 Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 podbijam.. rozumie, ze takie pytania otwarte nie sa mile widziane. dzisiaj bylem w sklepie...poki co zdecydowalem sie na rower trekkingowy. sprzedawca zaproponowal mi: - kellys saphix i przede wszystkim - kellys axell (chyba z 2012 - ten bialy) za 1900. Uwazacie, ze to dobry wybor (wiem, cena wyzsza niz w temacie), a moze w tej cenie warto co innego. bardzo prosze o opinie, tomek Ten Axell to nie trekking, tylko cross. Za tę cenę to całkiem przyzwoity wybór - można znaleźć coś lepszego jeśli: a) jest się mniejszego rozmiaru; dopuszcza się zakup przez internet. A więc w Twoim przypadku - brać tego Kallysa.. Zainteresuj się tylko danymi producenta, co do udźwigu roweru - jeśli masz zamiar kiedyś jechać gdzieś dalej i montować bagażnik i sakwy, to dolicz to do koniecznie do wagi. Roumiem, że rama to 23"? Inna opcja to rower używany - często trafiałem właśnie rowery dla wysokich - taniej niż normalnie, bo rynek zbytu mniejszy.
thetom Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 Ten Axell to nie trekking, tylko cross. Za tę cenę to całkiem przyzwoity wybór - można znaleźć coś lepszego jeśli: a) jest się mniejszego rozmiaru; dopuszcza się zakup przez internet. A więc w Twoim przypadku - brać tego Kallysa.. Zainteresuj się tylko danymi producenta, co do udźwigu roweru - jeśli masz zamiar kiedyś jechać gdzieś dalej i montować bagażnik i sakwy, to dolicz to do koniecznie do wagi. Roumiem, że rama to 23"? Inna opcja to rower używany - często trafiałem właśnie rowery dla wysokich - taniej niż normalnie, bo rynek zbytu mniejszy. dzieki za odpowiedz. Oczywiscie rama 23''.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.