Skocz do zawartości

[1500-1700zł]Rower crossowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale czekaj, czekaj. Jest alternatywą dla Roam'a 3 czy dla Roam'a 2?

A co powiecie o Northtecu Caledon DB ? Gdyby sprzedawał rowery od nich, to ten model pod względem osprzętu wypada lepiej niż Roam' 3. Tylko żeby nimi handlował. Jeśli liczyłbym na jakiś upust to może za 1600zł bym go wyrwał.

Napisano

Rama ma jakieś znaczenie? Giant szczyci się tym, że ma jakąś Fluidformowaną ramę (co znaczy chyba to samo co hydroformowana). Jak to wygląda w rzeczywistości?

Napisano

Czyli jeśli sprzedawca handluje Nothtec'iem, to brać jego, a jeśli handluje Kellys'em i Nothtec'iem? Który wybrać? Mam rozumieć, że obydwa modele są lepsze od Roam'a 3, i porównywalne z Roam'em 2?

Napisano

Zobrazuje to inaczej. Jeśli będzie handlował Kellys'em, Northtec'iem to który mam wziąć z tym wyżej podanych modeli? Nie wiem jeszcze czym handluje, ale możliwe, że sprowadzi Kellys'a czy Northtec'a.

Napisano

Na zasadzie gdybania, to równie dobrze można się zastanawiać co będzie, gdy być może będzie handlował Krossem lub Unibike, albo Meridą. Idź do sklepu i sprawdź czym handluje lub co może sprowadzić i wtedy będziemy mogli dyskutować, bo tak gadamy po próżnicy, skoro nie chcesz kupować roweru przez internet.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zorientowałem się w temacie i już pisze co się dowiedziałem. Niedaleko w sklepie rowerowym mogę mieć Evado 4.0 2012 z dużym rabatem. Myślę, że za około 2000zl go wyrwę. W innym sklepie mogę mieć również Vipera za 2000zl. Który polecacie bardziej? Szczerze powiedziawszy, to bardziej przemawia do mnie Evado 4.0 za sprawą hamulców tarczowych i ładniejszego malowania. Doradźcie mi, bo już mam totalny mętlik w głowie.

Napisano

Jeśli bardziej Ci się podoba Evado i chcesz tarcze to bierz go. Za 2000zł to dobry wybór. Chyba nawet lepszy niż Viper :thumbsup:  Tylko weź pod uwagę, że Kross ma 100kg DMC. Jeśli jesteś szczupłą osobą to ok, w innym wypadku do przemyślenia... :whistling:

Napisano

Ważę 64kg i mam 175cm wzrostu, ok 80cm do krocza. Jaka rama? Jeśli będziecie mieli trochę czasu, to napiszcie mi czym te rowery się różnią.

Jednak nie dam rady uzbierać takiej ilości pieniędzy. Muszę celować w niższą klasę. Powiedzcie mi lepszy jest Evado 3.0 z 2012 czy z 2013r? Pytam o Krossa, bo najprawdopodobniej wywalczenie na nim spory rabat. Wiadomo, że za model 2012 zapłacę mniej, bo będzie też większy rabat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...