zdycho10 Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Mam problem z ponownym montażem przerzutki tylnej Sis 7. Jest ona montowana na oś koła i przykręcana do ramy. Jednak nie wiem do którego miejsca ją przykręcić:/
seraph Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 A masz śrubkę z nakrętką, która wchodzi w oczko przy haku przerzutki? Nakrętka ma kształt, który idealnie pasuję do haka ramy. To jest tak proste, że aż wyjaśnić ciężko Przyłóż hak przerzutki do haka ramy i wkręć śrubę w nakrętkę, którą wpasujesz w hak ramy i zobaczysz, że sam wpadniesz jak to będzie...
zdycho10 Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 Przerzutka ta była przymocowana do ramy bezpośrednio. Jest do niej 1 śrubka która przechodziła przez gwint z prawej strony. Bo z lewej był błotnik który zdemontowałem. Dzięki Ja muszę chyba coś ćpać Dałem się złapać
shortee Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Nie widzisz tego nawet na zdjęciu, które tu przedstawiłeś? Masz wszystkie dystanse? Tu masz ściągawkę (foto) jak nic nie pogubiłeś to powinieneś sobie spokojnie poradzić.
zdycho10 Napisano 22 Maja 2013 Autor Napisano 22 Maja 2013 Ogarnąłem to wczoraj:) Pogubiłem się z montażem i tyle:p Ale już złożona, dzięki:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.