piotrek255 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Witam Szukam wytrzymałego roweru o wyglądzie i układzie kierownicy roweru górskiego w którym bardzo szybka i łatwa byłaby operacja odpięcia kół, rowery składane są dla mnie za małe. Rower po zdjęciu kół chcę transportować w bagażniku lub na tylnym siedzeniu bo nie mam innej opcji. mam 193 cm wzrostu i ważę 120kg.
cienkun Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 W każdym rowerze z szybkozamykaczami demontuje się koła jednakowo łatwo... (no jedyne różnice to że przy V-kach trzeba wyczepić fajkę) A nie myślałeś o używanym paratroperze? Albo, choć to nie MTB, to boston od tego samego producenta jest po 2090 zł. nówka http://www.swissbike.pl/?sub=shop Zasada składania ta sama. Ale raczej nie będzie CI się podobał.
piotrek255 Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 AAAAAAAAAAAA Oszalałem!!! Ten paratrooper jest bardzo fajny, boston zresztą też, ale paratrooper jednak bardziej. Muszę go mieć Dzięki wielkie za info, dokładnie o to mi chodziło, chyba nawet skuszę się na nowy. Szkoda że niema sklepu w Warszawie z tymi rowerami. Chciałbym go najpierw zobaczyć przed zakupem. Tak przeszukuję internet, i te rowery chyba tylko na zamówienie są. Może znacie jakiś rower który składa się podobnie, ma podobny wygląd ale jest bardziej dostępny? jeśli niema takiego to zamówię z Swissbike, bo w sumie każdy stamtąd mi się podoba. A co myślicie o sprowadzeniu go z ebay.com? jest darmowa przesyłka i kosztuje dużo mniej.
cienkun Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 A co myślicie o sprowadzeniu go z ebay.com? jest darmowa przesyłka i kosztuje dużo mniej. A doliczyłeś cło i Vat?
piotrek255 Napisano 19 Maja 2013 Autor Napisano 19 Maja 2013 Racja, wychodzi tyle samo. Mam nadzieję że mają w gdańsku na miejscu te rowery żeby zobaczyć. Dam znać jak kuy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.