Skocz do zawartości

[do 2000] Wytrzymały rower do miasta z łatwym odpięciem kół

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam wytrzymałego roweru o wyglądzie i układzie kierownicy roweru górskiego w którym bardzo szybka i łatwa byłaby operacja odpięcia kół, rowery składane są dla mnie za małe. Rower po zdjęciu kół chcę transportować w bagażniku lub na tylnym siedzeniu bo nie mam innej opcji.

mam 193 cm wzrostu i ważę 120kg.

Napisano

W każdym rowerze z szybkozamykaczami demontuje się koła jednakowo łatwo... (no jedyne różnice to że przy V-kach trzeba wyczepić fajkę)

A nie myślałeś o używanym paratroperze?

Albo, choć to nie MTB, to boston od tego samego producenta jest po 2090 zł. nówka http://www.swissbike.pl/?sub=shop

Zasada składania ta sama. Ale raczej nie będzie CI się podobał. :D

Napisano

AAAAAAAAAAAA Oszalałem!!!

Ten paratrooper jest bardzo fajny, boston zresztą też, ale paratrooper jednak bardziej. Muszę go mieć :D Dzięki wielkie za info, dokładnie o to mi chodziło, chyba nawet skuszę się na nowy.

Szkoda że niema sklepu w Warszawie z tymi rowerami. Chciałbym go najpierw zobaczyć przed zakupem.

Tak przeszukuję internet, i te rowery chyba tylko na zamówienie są. Może znacie jakiś rower który składa się podobnie, ma podobny wygląd ale jest bardziej dostępny? jeśli niema takiego to zamówię z Swissbike, bo w sumie każdy stamtąd mi się podoba.

A co myślicie o sprowadzeniu go z ebay.com? jest darmowa przesyłka i kosztuje dużo mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...