OctaneOnee Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Rama to Prodigy 9.81 z seryjnego roweru, nie jest popękana. Razem z ramą dostaję suport, korby FSA Maximus i sprocket i jakieś pedały a to wszystko za 150 zł. Opłacało się? Ja myślę, że tak. http://tablica.pl/oferta/rama-mtb-street-dirt-ID2RYjb.html#5dc9e9ce66 Z góry dziękuję za pomoc.
robertrobert1 Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Skoro już kupiłeś...to się opłacało. Składaj zatem rower i jeżdzij... ups...skakaj na niej.
OctaneOnee Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Skoro już kupiłeś...to się opłacało. Składaj zatem rower i jeżdzij... ups...skakaj na niej. Wiesz, rower mam. Tylko wymieniałem ramę i pytam czy była warta swojej ceny. To i tak niczego nie zmieni ale zawsze mogę jeszcze odmówic przy odbiorze przesyłki Wszystkich których pytałem na forach/w rzeczywistości mówili, że bardzo się opłacało i chciałbym poznac zdanię innych
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Maja 2013 Mod Team Napisano 18 Maja 2013 Nieopłacało się! Inne zdanie... Szczęśliwy? Jak zdrowia pragnę... Takie pytania zawsze powodują u mnie drganie przepony... Szacunek... I.
erzurum Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 wyrzucone pieniądze..no ale trzeba myśleć przed zakupem.
BudekPL Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Miałem tą ramę jak jeszcze dirt mnie pasjonował. Kloc niesamowity! Niby mała ale ciężka. Do tego wrażliwa na gnioty... Wiem ze swojego doświadczenia. ale zawsze mogę jeszcze odmówic przy odbiorze przesyłki mam nadzieję, że tylko sobie żartujesz musisz odpowiedzieć za swój czyn. Jak mi byś taki numer wywinął to na zwrocie za koszt wysyłki by się raczej nie skończyło.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.