Skocz do zawartości

[siodełko] które z tych dwóch?

kenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja wybrałbym Selle. Wygląda mniej kanapowato.

Jak już napisałeś, każdy ma inny tyłek, więc tutaj liczy się twoja opinia. Popytaj znajomych, może ktos ma owe siodełka i mógłbyś się przejechać.

Napisano

Jak już napisałeś, każdy ma inny tyłek, więc tutaj liczy się twoja opinia. Popytaj znajomych, może ktos ma owe siodełka i mógłbyś się przejechać.

Niestety wśród znajomych "posucha" :( Kiedyś przywiązywałem duuużą wagę do wyglądu i WTB skreśliłbym na starcie ale te czasy już za mna. Co pod tyłkiem i tak nie widać ;)
  • Mod Team
Napisano

Ale tutaj nie o wygląd chodzi.

Akurat WTB w większości ma zadowalające opinie. Ja miałem Rocketa i potwierdzam pozytywną opinie. Bez pampersa da się jeździć ok 1-1,5 godziny bez dyskomfortu, z pampersem zaliczałem 4-6 godzinne wyjazdy.

Mimo tego trzeba dosiąść, i krótka jazda może nie wystarczyć żeby ocenić. W moim przypadku zakup siodełka to zazwyczaj loteria, nawet pozytywne opinie nie gwarantują zadowolenia po dłuższej jeździe.

Napisano

No nic... przyjdzie raczej "zaryzykować" bo pogoda zachęca do dalszych wycieczek. Rozum mówi WTB... chyba :confused: 

Napisano

Niestety wśród znajomych "posucha" :( Kiedyś przywiązywałem duuużą wagę do wyglądu i WTB skreśliłbym na starcie ale te czasy już za mna. Co pod tyłkiem i tak nie widać ;)

To może idż w stronę siodełka BROOKSa. Jak jeżdzisz na MTB to wybierz model szosowy. Ja tak zrobiłem i od 10 lat jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...