Klima1910 Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Witam kupiłem sobie rower Dirt Author a-gang i teraz pojawia się problem z przykręceniem a może wyregulowaniem kierownicy.Zaraz na początku jest wejście na nimbusa i teraz tak jak już ustawiłem sobie kierownice i za mocno przykręcę tą śrubę to kierownica cała chodzi z ciężkim oporem.A gdy trochę poluzuje to kierownica skręca się sama bez koła o co chodzi jak mam to zrobić ?
shortee Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 kierownica skręca się sama bez koła o co chodzi jak mam to zrobić Masz dokręcony mostek do rury sterowej amortyzatora?
adii22 Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 IMBUS nie nimbus... http://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,regulacja-sterow-a-head
Klima1910 Napisano 17 Maja 2013 Autor Napisano 17 Maja 2013 Masz dokręcony mostek do rury sterowej amortyzatora? Wiesz nie wiem co to znaczy bo to dopiero pierwszy mój rower i jestem zielony w tym ale chyba wszystko jest podokręcane bo poprostu ja zamówiłem rower z allegro i kierownica była skręcona tak wzdłuż ramy i tylko by trzeba było to wyregulować ale jak to ja nie wiem..;/
shortee Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 ja nie wiem..;/ Masz prawo więc spokojnie, poczytaj sobie artykuł z linka od adii22 jeśli jednak nie dasz sobie rady, to albo poproś kogoś kto jeździ i serwisuje rower, albo udaj się do serwisu. To nie wstyd i wszystkiego się nauczysz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.